Naar boven

Zwart leren horlogebox voor 10 horloges

Omschrijving

Deze zwart lederen horlogebox biedt plaats aan 10 grote horloges horloges. Dankzij de ruimte tussen de kussens en de deksel maken de horloges geen contact met de horlogebox en worden beschadigingen voorkomen. De lederen horlogekist is afgewerkt met wit stiksel dit geeft de horlogekist een chique uiterlijk. De horlogebox is voorzien van een slot, bij de horlogekist ontvangt u een sleutel. Bekijk de gehele collectie horlogekisten in de shop!

• Materiaal: hout bekleed met zwart leer
• Maat: 345 x 190 x 90 mm
• Kleur: zwart met wit stiksel
• Opbergcapaciteit: 10 (grote) horloges
• Kussenmaat: 60 mm
• Bekleding: zwart leer
• Verpakking: witte geschenkbox

Zwart leren horlogekist voor 10 grote horloges.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Een horlogekist voor de echte horlogeliefhebber. Berg maar liefst 10 horloges op in deze ruime horlogekist. De kist heeft 10 uitneembare horlogekussens voor het makkelijk plaatsen van uw horloges. De houten horlogebox is voorzien van een dikke laag zwart leer en is vast gezet met witte stiksels. Het grote assortiment met luxe en design horlogekisten vind je ook in ons Experience Center in Zenderen.
Art.nr:
K-O-KS118
Levertijd:
Uitverkocht
59,00