Naar boven

PRO TREK - PRT-B70-1ER - FISH IN TIME

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast50.8 mm
Kast hoogte16.8 mm
Gewicht73 gram
Breedte band24 mm
Algemeen
MerkCasio
CollectiePro Trek
ModelPRT-B70-1ER
GeslachtHeren
Kleur bandZwart
Kleur wijzerplaatZwart
Kast vormRond
UurwerkDigitaal + Analoog
EAN4549526280177
Materiaal
Materiaal bandKunststof
Materiaal kastKunststof, Staal
GlasMineraal
SluitingGesp
Functie
Waterdichtheid 10 ATM - 100 mJa
LED-lampjeJa
Bluetooth SmartJa
Smartphone TimeJa
KompasJa
Barometer (260 / 1.100 hPa)Ja
Thermometer (-10°C / +60°C)Ja
Hoogtemeter 10.000 mJa
StappentellerJa
Zonsopgang en -ondergangJa
Location IndicatorJa
MaanfasenJa
Stopwatchfunctie - 1/100 sec. - 24 uurJa
Timer - 1/1 min. - 24 uurJa
5 alarmen per dagJa
Knopgeluiden aan/uitJa
Wijzer beweeg functieJa
Phone FinderJa
Vis-tijdklokJa
GetijdenJa
Automatische kalenderJa
12/24-uurs tijdweergaveJa
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Casio Pro Trek PRT-B70-1ER horloge. Het horloge wordt gepromoot als vissers-horloge, maar je mag dit horloge gerust multi-functioneel noemen. De temperatuur, luchtdruk en hoogte kunnen gemeten worden en daarnaast wijst het digitale kompas je in de juiste richting. Je komt dus altijd weer thuis met dit fantastische outdoor horloge. Het horloge heeft ook een: getijdengrafiek, maangegevens, zonsopgang en zonsondergangstijden

QUAD-Sensor: met de Quad Sensor-mogelijkheden kun je richting, barometrische druk en hoogte, temperatuur en je stappentelling meten. Barometrische drukmeting en andere gegevens helpen je de visomstandigheden op je huidige locatie te begrijpen en je dagelijkse activiteiten te plannen. 

Smartphone link: Het horloge is met een energiebesparende Bluetooth®-technologie uitgerust, die met een druk op de knop energiezuinige gegevensuitwisseling biedt. Via Bluetooth® kan het horloge draadloos met de smartphone worden verbonden, waardoor diverse handige functies toegankelijk worden.

Het digitale display is heel goed af te lezen. De cijfers zijn duidelijk afgebeeld op het display onderin. In het donker kun je het display verlichten met één druk op de knop(onder de bezel op 18:00H). De functies van het kompas, hoogte en luchtdruk & temperatuur vind je in het menu met de knop links onder. Je scrollt eenvoudig door het menu en met het kleine wijzertje linksboven weet je precies bij welke functie je bent. 


Download de PRO TREK Connected app:
Kish.nl is premiumdealer van alle Casio Pro Trek horloges. Je ontvangt het horloge in de originele geschenkverpakking van Pro Trek inclusief een internationale garantiekaart die 2 jaar geldig is. Je kunt het horloge ook bekijken in ons Experience Center in Zenderen.

Video

Pro-Trek PRT-B70-1ER - Vol met kenmerken en functies voor vissers. Het digitale display toont de beste vistijden (FISH IN TIME) voor een bepaalde locatie en datum, samen met de viskansen. 🎣
Art.nr:
PRT-B70-1ER
Merk:
Casio
Levertijd:
Uitverkocht
€219,00