SSH113J1 - Seiko Astron GPS Solar - 10th Anniversary Limited Edition

Slechts 1.500 stuks wereld wijd | Seiko Astron SSH113J1, Dual-Time met AM/PM indicator. Áltijd en overal de juiste tijd. Deze titanium Astron zal maximaal 1 seconde per 100.000 jaar afwijken.

Handleiding voor Seiko Astron SSH113J1
Art.nr:
H-SK-SSH113J1
Merk:
Seiko
Levertijd:
1-2 dagen
2600,00
Dit product is niet op voorraad.

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast42.7 mm
Kast hoogte12.5 mm
Gewicht108 gram
Breedte band18 mm
Lengte band210 mm
Materiaal
Materiaal bandTitanium
Materiaal kastTitanium
GlasSaffier
BezelSaffier
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 10 ATM - 100 mJa
LichtenergieJa
GPSJa
KalenderJa
Tweede tijdzoneJa
WereldtijdJa
Neo-displayJa
Algemeen
MerkSeiko
CollectieAstron
ModelSSH113J1
GeslachtHeren
Kleur bandZilver
Kleur wijzerplaatGrijs
Kast vormRond
UurwerkQuartz
Module5X35
EAN*
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Een gelimiteerde Seiko Astron met een oplage van slechts 1.500 stuks wereldwijd. De Seiko Astron GPS Solar, model: SSH113J1 is een echte collectors-item. Het horloge is voorzien van een bijzondere wijzerplaat met horizontale strepen in verschillende, afwisselende grijstinten. De strakke lijnen en het slanke profiel geven het horloge een puur eigentijdse uitstraling. Opvallend is het compacte, hoekige ontwerp dat naadloos overgaat van de kast, via de lugs, naar de horlogeband. (Bron: www.seiko.nl)

SEIKO 'ASTRON GPS SOLAR' VOORDELEN:

  • Met slechts 1 druk op de knop identificeert het Astron horloge de tijdzone en wordt de lokale tijd op het horloge ingesteld op de seconde nauwkeurig. Het horloge maakt tot 2x per dag een satellietverbinding om de tijd te corrigeren. Daardoor is het horloge extreem nauwkeurig.
  • Tot het jaar 2100 wordt naast de tijd ook de datum exact weergegeven. Het horloge heeft een slimme ingebouwde perpetual calendar dat tot het jaar 2100 werkt.
  • De Solar wijzerplaat genereert lichtenergie voor het horloge én de ingebouwde micro-GPS-ontvanger. Alle functies werken optimaal enkel door lichtenergie.
  • De TimeTransfer-functie maakt het mogelijk om de weergave van de twee ingestelde tijden te wisselen met een eenvoudige handeling.
  • De zomer- en wintertijd kunnen automatisch worden aangepast.

OFFICIAL VERKOOPPUNT SEIKO ASTRON

Kish.nl is officieel dealer van Seiko Astron horloges en levert enkel originele horloges. Je ontvangt jouw Seiko altijd in de originele cadeauverpakking, inclusief (online)handleiding en garantiekaart. Je ontvangt 2 jaar garantie bij iedere Seiko aankoop. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op: info@kish.nl of 0546 - 561728