Naar boven

Seiko Prospex SNE587P1 - Black Series Solar

Productgegevens

Algemeen
MerkSeiko
CollectieProspex
ModelSNE587P1
EAN4954628246127
GeslachtHeren
Kleur bandZwart
Kleur wijzerplaatZwart
Kast vormRond
UurwerkMechanisch
Geschroefde kroonJa
ModuleV147
Afmetingen
Diameter kast38.5 mm
Kast hoogte11 mm
Gewicht146 gram
Breedte band20 mm
Lengte band183 mm
Materiaal
Materiaal bandStaal
Materiaal kastStaal
GlasSaffier
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 20 ATM - 200 mJa
DatumJa
Zonne-energieJa
Neo-displayJa
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

SEIKO PROSPEX - BLACK SERIES "TORTOISE" - Seiko Prospex Special Edition SNE587P1. Deze Special Prospex heeft een solar uurwerk en is uitermate geschikt voor de duiksport (lees: waterdicht tot 200 meter). Van deze Prospex heb je jarenlang plezier. Het idee was om met verbeterde materialen meer weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. Toch is het coole design van het horloge intact gebleven.

Erg populair sinds de oprichting en nu voor het derde jaar op rij in beperkte oplage uitgebracht.  De Seiko Prospex Black Series werd oorspronkelijk geïnspireerd door de mysterieuze wereld van het nachtduiken.

Dit praktische compacte duikershorloge met saffierglas werkt op zonne-energie; het horloge wordt zowel door natuurlijk als elektrisch licht opgeladen. Dit specifieke ontwerp is geïnspireerd op Seiko's duikershorloge uit 1965 - het allereerste Japanse duikershorloge van 150 m dat tot 1969 op Japanse Antarctica-expedities werd gedragen.

Prospex is een combinatie van de woorden 'Professional' en 'Specificaties'. Deze uurwerken zijn ontworpen om praktisch, betrouwbaar en duurzaam te zijn in extreme of alledaagse omgevingen, voor zowel experts, sportliefhebbers als avonturiers.

Sinds de lancering van Japans eerste duikershorloge in 1965, heeft Seiko's innovatieve horlogemakerij de wereldwijde duikhorloge standaard veranderd.
(bron: www.seiko.nl)

OFFICIEEL VERKOOPPUNT SEIKO PROSPEX

Kish.nl is officieel dealer van Seiko Prospex horloges en levert enkel originele horloges. Je ontvangt jouw Seiko altijd in de originele cadeauverpakking, inclusief (online)handleiding en garantiekaart, geldig voor 2 jaar.
Seiko Prospex SNE587P1 - dit fantastische horloge tot 8.000 stuks gelimiteerde Limited edition - solar duikhorloge

Handleiding Seiko SNE587P1
Art.nr:
H-SK-SNE587P1
Merk:
Seiko
Levertijd:
Uitverkocht
SNE587P1
640,00