Ice Watch smartwatch voor kinderen - Blue Red - IW021875

Dit horloge, of het nu met een smartphone (iPhone/Android) verbonden is of niet, biedt verschillende functionaliteiten zoals het ontvangen van SMS-berichten en meldingen (op voorwaarde dat er een verbinding is met de telefoon), stappenteller, sportmodus, toegang tot talrijke spelletjes en nog veel meer... De wijzerplaten zijn meervoudig en kunnen worden aangepast aan uw gemoedsgesteldheid!

Handleiding voor Ice Smartwatch Junior
Art.nr:
IW021875
Merk:
Ice-Watch
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
IW021875

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast35 mm
Kast hoogte9.5 mm
Breedte band20 mm
Polsmaat13,5 cm <> 19,5 cm
Materiaal
Materiaal bandSiliconen
Materiaal kastKunststof
GlasMineraal
SluitingGesp
Functie
Waterdichtheid 10 ATM - 100 mJa
StappentellerJa
HarstlagmeterJa
BewegingsmeterJa
AlarmJa
NotificatiesJa
SlaapanalyseJa
TimerJa
Algemeen
MerkIce-Watch
Model021875
EAN4895173317422
GeslachtKids
Kleur bandRood
Kleur wijzerplaat-
Kast vormRond
UurwerkSmart
Release jaar2023
Polsmaat135mm t/m 195mm
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Dit is met stipt de allerleukste smartwatch voor kinderen én nog betaalbaar ook! Het slimme horloge is waterdicht en stofdicht, én zit boordevol handige functies en sensoren. Compact design in leuke kleuren. Denk aan de veiligheid van uw kind en stel tot 3 telefoonnummers in als noodcontact.

Functies:

- ICE (In Case of Emergency - 3 noodcontacten)
- stappenteller
- hartslagmeter
- bewegingsmeter
- slaapanalyses
- wekker
- timer
- notificaties van telefoon

Het horloge wordt geleverd incl. oplaadkabel, handleiding en 2 jaar garantie. Deze smartwatch werkt met iPhone & Android.

Ice-Watch IW021875 smartwatch voor kids. Een opvallend horloge uit de Ice-Watch ICE Smart collectie. Hip horloge met leuke functies om bewegingen en gezondheid te monitoren. De uren en minuten worden groot en duidelijk afgebeeld op het zelf uitgkeozen display. Deze smartwatch is swimproof (IP68/10ATM). Je kan zonder twijfel een duik in het zwembad nemen. Dit horloge is perfect voor de smalle pols (13,5-19,5cm).

Ruilen en retourneren

Een smartwatch is een software product, in verzegelde box. Je mag de verzegeling losmaken op een nette manier en het artikel beoordelen zoals je dat ook in een echte winkel kan en mag. Als als jouw telefoon gekoppeld is geweest aan de smartwatch, kan deze niet meer retour. Lees alle voorwaarden hier.

Official dealer Ice Watch smart: Kish.nl

Kish.nl is officieel dealer van alle Ice-Watch horloges en levert alleen originele horloges. Je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking, inclusief 2 jaar garantie. Koop je het horloge in ons Experience Center in Zenderen? Dan ontvang je het horloge in het unieke cadeau-blik van Kish.nl!