Naar boven

SSH135J1 - Seiko Astron GPS Solar - Limited Edition

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast42.7 mm
Kast hoogte12.2 mm
Gewicht108 gram
Breedte band18 mm
Lengte band210 mm
Materiaal
Materiaal bandTitanium
Materiaal kastTitanium
GlasSaffier
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 10 ATM - 100 mJa
LichtenergieJa
GPSJa
KalenderJa
Tweede tijdzoneJa
WereldtijdJa
Neo-displayJa
Algemeen
MerkSeiko
CollectieAstron
ModelSSH135J1
GeslachtHeren
Kleur bandZilver
Kleur wijzerplaatGrijs
Kast vormRond
UurwerkQuartz
Module5X35
EAN4954628249937
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Een gelimiteerde Seiko Astron met een oplage van slechts 1.200 stuks wereldwijd. De Seiko Astron GPS Solar, model: SSH135J1 is een echte collectors-item. Het transparante kristalpatroon op de wijzerplaat geeft een verfrissende designkwaliteit aan het ontwerp. Naast een titanium band wordt er ook een versterkte tweekleurige siliconen band meegeleverd die qua kleurstelling heel mooi bij het horloge past. (Bron: www.seiko.nl)

SEIKO 'ASTRON GPS SOLAR' VOORDELEN:

  • Met slechts 1 druk op de knop identificeert het Astron horloge de tijdzone en wordt de lokale tijd op het horloge ingesteld op de seconde nauwkeurig. Het horloge maakt tot 2x per dag een satellietverbinding om de tijd te corrigeren. Daardoor is het horloge extreem nauwkeurig.
  • Tot het jaar 2100 wordt naast de tijd ook de datum exact weergegeven. Het horloge heeft een slimme ingebouwde perpetual calendar dat tot het jaar 2100 werkt.
  • De Solar wijzerplaat genereert lichtenergie voor het horloge én de ingebouwde micro-GPS-ontvanger. Alle functies werken optimaal enkel door lichtenergie.
  • De TimeTransfer-functie maakt het mogelijk om de weergave van de twee ingestelde tijden te wisselen met een eenvoudige handeling.
  • De zomer- en wintertijd kunnen automatisch worden aangepast.

OFFICIAL VERKOOPPUNT SEIKO ASTRON

Kish.nl is officieel dealer van Seiko Astron horloges en levert enkel originele horloges. Je ontvangt jouw Seiko altijd in de originele cadeauverpakking, inclusief (online)handleiding en garantiekaart. Je ontvangt 2 jaar garantie bij iedere Seiko aankoop. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op: info@kish.nl of 0546 - 561728
Slechts 1.200 stuks wereld wijd, dit is nummer 0141 | Seiko Astron SSH135J1 | Titanium Astron mét extra versterkte, tweekleurige siliconen band

Handleiding voor Seiko SSH135J1 - astron GPS

Dit horloge wordt aangetekend en verzekerd verzonden of koopt u in het Kish.nl Horloge Experience Center in Zenderen.
Art.nr:
H-SK-SSH135J1
Merk:
Seiko
Levertijd:
Uitverkocht
SSH135J1
2800,00