Naar boven

Seiko Astron GPS Solar 2024 Limited Edition

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast42.7 mm
Kast hoogte12.2 mm
Gewicht108 gram
Breedte band18 mm
Lengte band210 mm
Materiaal
Materiaal bandTitanium
Materiaal kastTitanium
GlasSaffier
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 10 ATM - 100 mJa
LichtenergieJa
GPSJa
KalenderJa
Tweede tijdzoneJa
WereldtijdJa
Neo-displayJa
Algemeen
MerkSeiko
CollectieAstron
ModelSSH145J1
GeslachtHeren
Kleur bandZwart
Kleur wijzerplaatBlauw
Kast vormRond
UurwerkQuartz
Module5X35
4954628252180
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Ontdek de grenzeloze elegantie van het universum met de Seiko Astron SSH145J1, een meesterwerk dat de essentie van technologie en esthetiek in zich verenigt. Exclusief verkrijgbaar bij Kish.nl, zowel online als in ons betoverende Experience Center in Zenderen.

Met de Seiko Astron SSH145J1 betreedt u een wereld van verfijning en innovatie. Dit unieke stuk, onderdeel van de beperkt verkrijgbare 2024 Limited Edition, belichaamt de perfecte harmonie tussen functionaliteit en stijl.

Elke aanraking van dit uurwerk ademt luxe uit. De zwarte titanium kast en armband, geïnspireerd op de diepten van de nachtelijke hemel, stralen een tijdloze elegantie uit. De goudkleurige accenten, een knipoog naar de betovering van Venus en andere kosmische lichamen, voegen een vleugje pracht toe aan elke pols.

Maar de ware magie van de Seiko Astron SSH145J1 schuilt in zijn innerlijke kracht. Uitgerust met GPS Solar technologie, wordt dit horloge aangedreven door het licht van de zon, waardoor u altijd en overal nauwkeurige tijdmeting heeft. Bovendien versterkt Lumibrite de indexen en wijzers, waardoor zelfs in het donker de tijd moeiteloos afleesbaar blijft.

Elk aspect van de Seiko Astron SSH145J1 is doordrenkt met betekenis en vakmanschap. De glanzende wijzerplaat, die subtiel de opkomst van de ochtendhemel weerspiegelt, is een eerbetoon aan de prachtige transformatie van de nacht naar de dag.

Grijp nu uw kans om deel uit te maken van de elite, want deze Limited Edition is slechts verkrijgbaar in een exclusieve oplage van 1.200 stuks wereldwijd. Verrijk uw collectie met de Seiko Astron SSH145J1 en laat uw stijl stralen als de sterren aan de hemel.

Voordelen van de Seiko Astron GPS Solar:

  • Met slechts 1 druk op de knop identificeert het Astron horloge de tijdzone en wordt de lokale tijd op het horloge ingesteld op de seconde nauwkeurig. Het horloge maakt tot 2x per dag een satellietverbinding om de tijd te corrigeren. Daardoor is het horloge extreem nauwkeurig.
  • Tot het jaar 2100 wordt naast de tijd ook de datum exact weergegeven. Het horloge heeft een slimme ingebouwde perpetual calendar dat tot het jaar 2100 werkt.
  • De Solar wijzerplaat genereert lichtenergie voor het horloge én de ingebouwde micro-GPS-ontvanger. Alle functies werken optimaal enkel door lichtenergie.
  • De TimeTransfer-functie maakt het mogelijk om de weergave van de twee ingestelde tijden te wisselen met een eenvoudige handeling.
  • De zomer- en wintertijd kunnen automatisch worden aangepast.

Officieel verkooppunt Seiko Astron: Kish.nl

Kish.nl is officieel dealer van Seiko Astron horloges en levert enkel originele horloges. Je ontvangt jouw Seiko altijd in de originele cadeauverpakking, inclusief (online)handleiding en garantiekaart. Je ontvangt 2 jaar garantie bij iedere Seiko aankoop. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op: info@kish.nl of 0546 - 561728
Slechts 1.200 stuks wereld wijd, dit is nummer 0159 | Seiko Astron SSH145J1

Handleiding voor Seiko SSH145J1 - astron GPS
Art.nr:
H-SK-SSH145J1
Merk:
Seiko
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
SSH145J1
2800,00
Krasvrij, niet tentoongesteld!