Naar boven

Gisoni Watchwinder Solenzara 6 ebony

Productgegevens

Algemeen
MerkGisoni

Omschrijving

Gisoni Solenzara ebony 6

Een handgemaakte hoogglans watchwinder met een 6 mm. dikke glasplaat: het unieke design van de Gisoni Solenzara 6 watchwinder springt direct in het oog. De gehele watchwinder is zeer verfijnd afgewerkt. De Gisoni Solenzara biedt plaats aan zes uurwerken en is van binnen voorzien van LED-verlichting. Ook het digitale display aan de voorzijde van de watchwinder geeft licht. Deze wordt bediend met een draai-drukknop.

De Gisoni Solenzara ebony 6 kent drie draairichtingen: 

Met de klok mee (CW: Clockwise)  Tegen de klok in (CCW: Clock counterwise)  Met de klok mee en daarna tegen de klok in (CW & CCW)
De Gisoni Solenzara 6 is instelbaar tot maximaal 8640 WPD (wenteling per dag) en 940 WPR (wentelingen per run). Uniek aan deze watchwinder is dat u voor elk horloge het aantal wentelingen per run kunt instellen.

Model: Gisoni Solenzara ebony 6 Deksel: glas (6mm dik)  Materiaal: Gecertificeerd MDF met 3 lagen blanke lak Maat: 340 x 170 x 295 mm (BxLxH) Kleur: ebony Aandrijving: netstroom. Inclusief netadapter en 3 hulpstukken voor buiten Nederland. Bekleding: zwart velours Verpakking: luxe witte Gisoni geschenkbox  Overig: extra grote horloges zijn voor deze watchwinder geen probleem. Inclusief reinigingsdoekje, handleiding en 2 jaar garantie.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Art.nr:
K-W-G-SOL6-EB
Merk:
Gisoni
Levertijd:
Uitverkocht
1599,00 899,00