Naar boven

Watchwinder 1 horloge zwart leer

Omschrijving

Single watchwinder voor 1 horloge. Een sportieve watchwinder met een zwart leder buitenkant. De compacte watchwinder is eenvoudig in te stellen in 4 beschikbare programma’s. U kunt de winder in verschillende draairichtingen instellen. Zowel linksom, rechtsom als afwisselend is geen probleem. U voorziet de winder van stroom doormiddel van netstroom. De adapter wordt meegeleverd en is te gebruiken in Europa, Japan en de Verenigde Staten. Het is niet mogelijk om de winder met batterijen te voorzien van stroom. De winder kan maximaal 1000 wentelingen per dag (WPD/TPD) halen en dat is voldoende voor een gemiddeld horloge. De meeste horloges hebben tussen de 600-850 TPD nodig. Het exacte aantal wentelingen vindt u bij de informatie van uw eigen horloge of merk. Het kussentje in deze winder is erg flexibel, zodat ook kleine dameshorloges met gemak geplaatst kunnen worden.

Productspecificaties
Model: watchwinder 1 horloge
Venster: plastic
Maat: 155 x 150 x 140 mm
Materiaal buitenkant: zwart (leder)
Materiaal binnenkant: grijs velours
Aandrijving: netstroom (batterijen niet mogelijk)
Wentelingen per dag: maximaal 1800
Aantal motoren: 1
Gewicht: ca. 0,9 kg
Verpakking: luxe witte geschenkbox
Garantie: 12 maanden
Overig: mogelijkheid om XXL horloges op te winden, adapter inclusief

4 programma’s
1. Loopt 4 minuten met de klok mee, stopt 56minuten. Loopt 4 minuten tegen de klok in, stopt 56minuten (dit herhaalt zich continu)
2. Loopt 6 minuten met de klok mee, stopt 54minuten. Loopt 6 minuten tegen de klok in, stopt 54minuten (dit herhaalt zich continu)
3. Loopt 8 minuten met de klok mee, stopt 52minuten. Loopt 8 minuten tegen de klok in, stopt 52minuten (dit herhaalt zich continu)
4. Loopt 10 minuten met de klok mee, stopt 50minuten. Loopt 10 minuten tegen de klok in, stopt 50minuten (dit herhaalt zich continu)

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.