Naar boven

Garmin Fenix 5S/6S horlogebanden

Horlogebanden voor de Garmin Fenix 5S & 6S. Voor deze horlogeband heb je geen gereedschap meer nodig. Door het handig Quick Switch systeem, klik jij eenvoudig jouw horlogeband op het horloge. Dit systeem zorgt ervoor dat je makkelijker kan switchen van horlogeband bijv. voor het sporten een siliconen horlogeband en voor een casual look een leren of stalen horlogeband. Zo kan jij voor een betaalbare prijs het horloge dragen zoals jij dat wil! Deze horlogebanden zijn leverbaar in meerdere varianten. Ga jij voor siliconen, staal of toch voor leer?

Garmin Fenix 5S & 6S horlogebanden

Bestel jouw Garmin Fenix 5S & 6S horlogebanden online op Kish.nl. Wij zijn dé specialist op het gebied van sporthorlogebanden! Wij houden de Garmin collectie nauwlettend in de gaten, zodat wij altijd de nieuwste Garmin horlogebanden kunnen aanbieden. Staat jouw Garmin horloge er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 0546 - 56 17 28.

De Garmin Fenix 5S horlogebanden zijn 20mm breed en passend aan meerdere modellen. Heb jij één van onderstaande modellen? Dan is ook deze horlogeband geschikt voor jou!
Fenix 5S, Fenix 6S en D2 Delta S.