Naar boven

Horlogebanden voor de Garmin Fenix 5

Originele Garmin Fenix 5 en Garmin Fenix 6 sporthorloges. De Garmin Fenix-collectie mag je gerust een multisporthorloge-collectie noemen. Geen enkele sport is deze horloges te gek. Je vindt in onze collectie diverse originele sporthorloges van Garmin en compatible (universele) onderdelen, zoals horlogebandjes voor de Garmin Fenix 5. Door het handige Quick Fit systeem kan je eenvoudig wisselen van horlogeband. Gereedschap is verleden tijd, doordat je de horlogebanden binnen enkele seconden vast en los klikt. Kies tussen siliconen, leer of staal voor jouw favoriete look!

Horlogebanden voor de Garmin Fenix 5 & 6

Horlogebanden voor Garmin horloges voor een betaalbare prijs. Met onze horlogebanden voor Garmin horloges kan je door het Quick Switch systeem eenvoudig wisselen van horlogeband. Kies jij voor een stalen horlogeband? Deze kunnen wij voor jouw op maat maken, maar dit kan je ook eenvoudig zelf met de bandinkorter van Kish.nl. Het zachte siliconen is ideaal tijdens het sporten. Het siliconen is waterdicht en kan je makkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Met een leren of stalen horlogeband kan je jouw Garmin ook casual dragen. Het geeft het horloge weer een totaal andere look!

Kish.nl heeft een ruim aanbod aan Garmin Fenix 5 horlogebanden. De horlogebanden voor de Fenix 5 zijn passend aan de volgende Garmin horloges: Fenix 5, Approach S60, D2 Delta, Instinct, MarQ, Quatix 5, Quatix 6, Forerunner 945, Forerunner 935 en Fenix 6.