Naar boven

Extra openingstijden - op afstand shoppen

UPDATE: naar aanleiding van de verscherpte coronamaatregelen is ook onze winkel tot en met 19 januari gesloten. Wel is het nog steeds mogelijk om je bestelling af te halen. Je kunt een bestelling online plaatsen en kiezen voor 'Afhalen in winkel'. Wij leggen de bestelling dan voor je klaar. Let wel op de voorraad van het product.


Vragen? Mail of bel ons: 0546561728.Shoppen op afstand kan bij ons online én offline. Team Kish.nl en Horlogeband.com zorgen samen voor een veilige shop-ervaring.

Shop jouw piekfijne Sintcadeau of Kerstcadeautje bij de allergrootste horlogewinkel van de Benelux. Naast een ruime collectie horloges en horlogebandjes is onze winkel ook ruim opgesteld. De horloges én horlogebandjes hangen letterlijk om je heen. Shop in onze store veilig op 1.5 meter afstand. Ons enthousiaste team geeft jou de ruimte om te shoppen. Op een kleine afstand zorgen wij voor een fijne én gezonde shop-experience. Ook nu mag je gewoon de horloges passen, gedesinfecteerd 😉

Wij vragen je bij binnenkomst je handen te desinfecteren, om vervolgens een lekker kopje cappuccino of chocomelk én wat lekkers te pakken. In ons café kun je even plaatsnemen, genieten of je loopt de winkels binnen en beleeft de Experience van Kish.nl of Sportvoedingwebshop.com.

Om de drukte te verspreiden hebben wij extra ruime openingstijden. Naast dat we iedere maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 9.00 – 18.00 uur, kun je extra shoppen op onderstaande data:

Zaterdag 19-12-2020     12.00 - 16.00 uur afhaal mogelijk

Ons enthousiaste team is helemaal up-to-date qua smartwatch en horloge trends. Jij vraagt, wij draaien. Samen komen we absoluut tot het perfecte en onvergetelijke cadeau.

We nodigen je van harte uit in ons Experience Center. Heb je vragen of opmerkingen, wil je iets reserveren? Bel: 0546-561728 of mail: info@kish.nl  

Blijf gezond en hopelijk tot ziens in één van onze shops.