Naar boven

Verbind je smartphone met deze G-Shock

Via Bluetooth op je smarthphone de exacte tijd op je horloge instellen. Klinkt te gek, niet waar? De technologie van nu is fantastisch. Er wordt steeds meer ontwikkelt en wij blijven daar graag van op de hoogte en testen daarom geregeld nieuwe apps, horloges, of de combinatie hiervan.

De G-Shock connected app verbindt je smartphone met G-Shock Bluetooth horloges. Naast de tijd instellen kun je nog veel meer met deze G-Shocks van Casio. Je hoeft niet meer door het menu op je horloge om bijvoorbeeld te wisselen tussen twee tijdzones. Met een overzichtelijke app heb je dit met enkele stappen ingesteld. Veel handiger dan de knopjes op het horloge. Dacht je dat dit alles was, dan heb je het mis! Je kunt zelfs een alarm of timer instellen.

De app van G-Shock is duidelijk, overzichtelijk en heeft geen onnodige functies. Je kunt de app downloaden op je Android of iPhone. Via Bluetooth connect je je smartphone en kun je direct aan de slag. Onderstaande video geeft in het kort weer hoe je de app kunt gebruiken.

Ben je benieuwd of heb je vragen? Team Kish.nl heeft deze app door en door getest en kent de app inmiddels van binnen en buiten. In ons Experience Center kunnen we je het eenvoudig laten zien.

Bezoek ons in Zenderen: openingstijden.