Naar boven

Smartwatch & smartwatches

Smartwatches zijn de nieuwe musthave en daarnaast ook gelijk een eyecatcher om je pols. Iedere smartwatch in de collectie van Kish.nl is zowel met Android als iPhone te koppelen. Ontvang meldingen van whatsApp, nieuws of weerberichten en zie wie jou belt. Een touchscreen smartwatch laad je draadloos op, ca. 1x per 24H. Naast touchscreen smartwatches bestaan er ook semi-smartwatches, misschien beter bekend als hybrid horloges. Deze modellen hebben de looks van een normaal horloge, maar de technologie van een smartwatch. Heb je vragen over een van de smartwatches of hybrid horloges? Kom langs in ons Experience Center en bewonder de wearables live!

Smartwatches & Hybride horloges

Touchscreen smartwatches van bijvoorbeeld Michael Kors, Casio, DieselFossil of Skagen werken met WearOS. Dit besturingssysteem koppel je met gemak aan je Android of iPhone. Je kunt eindeloos kiezen tussen verschillende wijzerplaten, wil je een retro look of juist een digitale look? Download deze makkelijk via de Google Playstore op je horloge. Er is een gigantisch aanbod aan verschillende watchfaces, zodat jij jouw wearable persoonlijk maakt. 

Hybride horloges - meet of vergelijk je stappen, slaap en calorieverbranding, en ontvang notificaties van inkomende berichten of telefoontjes. Een voordeel van Hybride horloges is dat het horloge niet opgeladen hoeft te worden. Het horloge gaat ca. 6 maanden mee op één batterij, die je ook nog eens makkelijk zelf kunt vervangen. Je krijgt er een handige tool bij om de horlogekast te openen.