Naar boven

Citizen AC2200-55E - horloge voor blinden en slechtzienden

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast34.9 mm
Kast hoogte7.5 mm
Breedte band-- mm
Lengte band185-235 mm
Materiaal
Materiaal bandStaal
Materiaal kastStaal
GlasKristal
SluitingVerstelbare
Functie
WaterdichtNee
Algemeen
MerkCitizen
CollectieElegant
ModelACC2200-55E
GeslachtDames, Heren
Kleur bandZilver
Kleur wijzerplaatZwart
Kast vormRond
UurwerkAnaloog
Caliber6029
EAN4974374296993
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Citizen AC2200-55E - ein-de-lijk een elegant horloge voor blinden en slechtzienden. Traditioneel leden de meeste horloges voor blinden of slechtzienden aan dezelfde twee problemen: hun ontwerp was inferieur aan andere horloges en ze waren onmiddellijk herkenbaar als horloges voor een zeer specifieke doelgroep. Dat is met deze Citizen verleden tijd.

Het braille-horloge is ontwikkeld in samenwerking met de hulp van studenten van de School voor Blinden en Blinden met meerdere Handicaps, Lopburi in Thailand.

De markeringen op 12, 3, 6 en 9 uur gaan omhoog, terwijl de punt van de uurwijzer de vorm van een pijl heeft, zodat het gemakkelijk is om de tijd op de tast te zien. Om de wijzerplaat beter leesbaar te maken voor slechtzienden in plaats van blinden, heeft de wijzerplaat een hoog contrast, met gele indices tegen een zwarte achtergrond.

Kish.nl is officieel dealer van alle Citizen horloges en levert alle horloges inclusief giftbox en 2 jaar garantie. Alle Citizen horloges zijn ook in ons Experience Center te bekijken. Bezoek ons in Zenderen.

Video

Citizen horloge AC2200-55E - braille-horloge voor blinden en slechtzienden. "Tell the time by touch" - Speciaal uurwerk met slipfunctie en extra dikke centrale as voor de wijzers en braille wijzerplaat. Het horloge is tevens voorzien van grote 'oplichtende cijfers en wijzers' (neo-display)

Downloadlink voor de audio handleiding voor jouw Citizen horloge.
Art.nr:
AC2200-55E
Merk:
Citizen
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis