Naar boven

Smartwatch & smartwatches

(73 artikelen)
Smartwatches zijn de nieuwe musthave en daarnaast ook gelijk een eyecatcher om je pols. Iedere smartwatch in de collectie van Kish.nl is zowel met Android als IOS / iPhone te koppelen. Ontvang meldingen van whatsApp, nieuws of weerberichten en zie wie jou belt. Een touchscreen smartwatch laad je draadloos op, ca. 1x per 24H. Naast touchscreen smartwatches bestaan er ook semi-smartwatches, ook wel beter bekend als hybrid horloges. Deze modellen hebben de looks van een normaal horloge, maar de technologie van een smartwatch. iPhone Whatsappmeldingen op je Smartwatch regel je zo!
Sorteren
Smartwatch: Ice Smart 2.0 - 022535 - Black Smartwatch: Ice Smart 2.0 - 022535 - Black 99,00
Meer info
Koop nu
Smartwatch screen protectors
Ice smart junior - Blue - IW021877 Ice smart junior - Blue - IW021877 79,00
Meer info
Koop nu
Ice smart junior - Green Blue - IW021876 Ice smart junior - Green Blue - IW021876 79,00
Meer info
Koop nu
Ice smart junior - Pink - IW021873 Ice smart junior - Pink - IW021873 79,00
Meer info
Koop nu
Ice smart junior - Blue Red - IW021875 Ice smart junior - Blue Red - IW021875 79,00
Meer info
Koop nu

Smartwatches & Hybride horloges

Touchscreen smartwatches van bijvoorbeeld Michael Kors, Casio, DieselFossil of Skagen werken met WearOS. Dit besturingssysteem koppel je met gemak aan je Android of IOS / iPhone. Je kunt eindeloos kiezen tussen verschillende wijzerplaten, wil je een retro look of juist een digitale look? Download deze makkelijk via de Google Playstore op je horloge. Er is een gigantisch aanbod aan verschillende watchfaces, zodat jij jouw wearable persoonlijk maakt. 

Hybride horloges - meet of vergelijk je stappen, slaap en calorieverbranding, en ontvang notificaties van inkomende berichten of telefoontjes. Een voordeel van Hybride horloges is dat het horloge niet opgeladen hoeft te worden. Het horloge gaat ca. 6 maanden mee op één batterij, die je ook nog eens makkelijk zelf kunt vervangen. Je krijgt er een handige tool bij om de horlogekast te openen.

Naast de horloges van de bovenstaande merken zijn er inmiddels ook Smartwatches leverbaar van Samsung waardonder de Frontier & de Galaxy collectie. De horloges van Samsung kenmerkien zich door de goede batterijduur en de uitstekende GPS en hartslagfunctie.

Fossil Gen 5E Gen6 & Diesel Gen6 zullen zeer waarschijnlijk in de zomer van 2020 worden gepresenteerd.