Naar boven

Horlogebanden & Horlogebandjes

(1.482 artikelen)
Bij Kish.nl en Horlogeband.com hebben wij een grote collectie horlogebanden, waaronder ook een bijzonder mooie collectie Premium horlogebanden en Quick Switch horlogebandjes. Meer dan 10.000 horlogebanden zijn uit voorraad leverbaar! Bestel vandaag voor 18.30 uur en ontvang de band morgen in huis. Op Kish.nl staan alle universele horlogebanden en een geselecteerd aantal merk horlogebanden. Wij hebben horlogebanden in alle materialen: leer, nylon, rubber, staal en titanium. De maten van de banden variëren van 8mm t/m 36mm, ook in oneven maten! Bij de horlogebanden kunt u ook handige tools bestellen om het vervangen van de band nog eenvoudiger te maken.
Sorteren
Horlogeband lug 22mm zwart rubber Horlogeband lug 22mm zwart rubber 5,95
Meer info
Koop nu
Horlogeband lug 20mm zwart rubber Horlogeband lug 20mm zwart rubber 5,95
Meer info
Koop nu
Horlogeband lug 18mm zwart rubber Horlogeband lug 18mm zwart rubber 5,95
Meer info
Koop nu
Horlogeband lug 16mm zwart rubber Horlogeband lug 16mm zwart rubber 5,95
Meer info
Koop nu
Coros Vertix 2 horlogeband - Navy Coros Vertix 2 horlogeband - Navy 29,99
Meer info
Koop nu
Coros Vertix 2 horlogeband - Green Coros Vertix 2 horlogeband - Green 29,99
Meer info
Koop nu
Coros Vertix 2 horlogeband - Yellow Coros Vertix 2 horlogeband - Yellow 29,99
Meer info
Koop nu
Coros Vertix 2 horlogeband - Grey Coros Vertix 2 horlogeband - Grey 29,99
Meer info
Koop nu
24mm horlogeband bruin - stevig leer 24mm horlogeband bruin - stevig leer 19,50
Meer info
Koop nu
24mm horlogeband donkerbruin - stevig leer 24mm horlogeband donkerbruin - stevig leer 19,50
Meer info
Koop nu
Horlogeband 18mm croco leer donkerbruin Horlogeband 18mm croco leer donkerbruin 17,95
Meer info
Koop nu
Horlogeband 20mm croco leer bruin Horlogeband 20mm croco leer bruin 17,95
Meer info
Koop nu

Horlogebanden & Horlogebandjes

Met een nieuwe horlogeband ziet uw horloge eruit als nieuw. Kish.nl biedt u een uitgebreid assortiment met meer dan 10.000 horlogebanden. U vindt bij ons horlogebanden in alle soorten, kleuren, maten en materialen. Van leer tot nylon, van rubber tot staal en titanium. De breedte van de horlogebanden varieert van 14 mm tot 30 mm. Ook qua sluiting van de horlogebanden heeft u volop keuze. Kiest u voor een traditionele gesp, een luxe vouw- of klapsluiting of een praktische klittenbandsluiting? Het vervangen of inkorten van uw horlogeband kunt u heel eenvoudig zelf. De benodigdheden hiervoor, bijvoorbeeld een bandinkorter of complete horlogegereedschapset, vindt u ook bij Kish.nl. Dit is niet alleen makkelijk, maar u bespaart ook nog eens op de kosten voor de juwelier. Onze horlogebanden zijn direct uit voorraad leverbaar. Staat de horlogeband die u zoekt niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag de gewenste horlogeband te vinden.

VEGAN: In onze collectie vind je nu ook vegan horlogebanden. Deze veganistische horlogebanden zijn gemaakt van ananasblad, een duurzaam alternatief voor (dierlijk) leer. Het gebruik van ananasblad geeft deze handgemaakte horlogeband een unieke uitstraling en extra lange levensduur.