Naar boven

Skagen horloges - Skagen horloge

Skagen horloges

Kish.nl is officieel Skagen dealer en daardoor krijg je bij ieder horloge altijd 2 jaar garantie. Skagen horloges zijn voor jong en oud en kenmerkt zich door de stijlvolle designs en vooral platte horloges. Daarnaast is er een mooie mix tussen Skagen herenhorloges en Skagen dameshorloges die zowel met een leren horlogeband worden geleverd als met een stalen of Milanese horlogeband. Ben je opzoek naar de beste deals bekijk dan onze Skagen horloges met extra hoge kortingen.

Bekijk je graag meer dan 190 Skagen horloges live, kom dan naar ons Experience Center in Zenderen waar wij 5.000 horloges op voorraad hebben.
Skagen Falster 2 (Gen 4)screen protector Skagen Falster 2 (Gen 4)screen protector 8,95
Meer info
Koop nu
Skagen Falster screen protector Skagen Falster screen protector 8,95
Meer info
Koop nu

Skagen horloges - Skagen horloge

Skagen horloge

Op zoek naar een tijdloos horloge? Dan is een Skagen horloge hét horloge dat u zoekt. Door het stijlvolle ontwerp en functionele details zijn Skagen horloges tijdloos en jaren door te dragen. Het merk Skagen werd in 1989 opgericht door het Deense echtpaar Jort. Ter inspiratie voor de Skagen horloges gebruikten ze de meest noordelijke plaats van Denemarken, Skagen. Opvallend aan het design van de Skagen horloges zijn de platte uurwerken. Skagen horloges zitten plat op uw pols, dit draagt bij aan het hoge draagcomfort van de horloges. Skagen horloges zijn er voor heren en dames. De Skagen horloges hebben een edelstalen horlogekast en zijn beschikbaar met een stalen of lederen horlogeband. Wij van Kish.nl zijn officieel Skagen dealer. Daarom krijgt u niet alleen 2 jaar garantie op uw Skagen horloge, maar ook de beste aanbieding. Op uw Skagen uurwerk heeft u levenslange beperkte garantie*. Uw Skagen horloge wordt geleverd in een prachtige Skagen cadeauverpakking. Alle Skagen horloges zijn uit voorraad leverbaar, bestel voor 18.30 en ontvang uw Skagen horloge de volgende werkdag op het door u opgegeven adres.

Begin 2020 komt Skagen met een nieuwe smartwatch! De Skagen Gen 5. Houd onze webshop in de gaten en blijf op de hoogte van alle nieuwstjes.
De nieuwe Skagen smartwatches zijn gelanceerd op de CES beurs en zijn inmiddels bestelbaar in onze shop SKT5200, SKT5201, SKT5202 en SKT5203