Naar boven

Betalen

Veilig betalen betalen bij Kish.nl

Kish.nl is 100% veilig. Nadat je een betaalmethode hebt gekozen, kom je in een beveiligde omgeving. Jouw gegevens worden versleuteld en zijn niet zichtbaar voor derden. Je herkent de beveiligde omgeving aan de https:// voor het internetadres (bijvoorbeeld: https://www).

iDEAL

iDEAL is een zeer veilige, online betaalmethode, ontwikkeld door de Nederlandse banken Rabobank, ABN Amro, SNS, ING en Fortis. Als je ervoor kiest te betalen via iDEAL, wordt je na het afronden van jouw bestelling direct doorverwezen naar de online omgeving van je eigen bank. Via internetbankieren kun je de betaling direct voltooien. Indien gewenst ontvang je een betalingsbevestiging per e-mail.

Bankoverschrijving

Je betaalt vooruit via een bankoverschrijving. De bankgegevens van Kish.nl vind je hieronder én in de bevestigingse-mail die je ontvangt na jouw bestelling. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw bestelling verzonden. Je ontvangt hierover bericht per e-mail.

PayPal of creditcard

Via PayPal kun je veilig online betalen met uw creditcard van Visa, Mastercard of American Express. Als je ervoor kiest te betalen via creditcard, wordt je na het afronden van jouw bestelling direct doorverwezen naar de beveiligde internetomgeving van PayPal. Het is niet noodzakelijk om een Paypal-account te hebben. Bestellen zonder account is mogelijk.

Cadeaubon

Wilt je betalen met een cadeaubon van Kish.nl? Vul dan jouw unieke code in het winkelmandje in.
  • Is het bedrag van de cadeaubon lager dan het totaalbedrag van jouw bestelling? Dan dien je het restbedrag te voldoen via een andere betaalmethode. Nadat jouw cadeaubon is verwerkt, wordt je automatisch doorverwezen naar de pagina waar je een aanvullende betaalmethode kunt kiezen.
  • Is het totaalbedrag van jouw bestelling lager dan de waarde van jouw cadeaubon? Dan kun je het resterende bedrag van jouw cadeaubon op een later moment besteden. Jouw cadeaubon is onbeperkt geldig.

Bankgegevens Kish.nl

Kish.nl - Koershuis
Hoofdstraat 38
7625 PE Zenderen
Nederland

Rabobank: 3866.11.262
IBAN: NL24RABO0386611262
BIC: RABONL2U