Naar boven

Betalen

Veilig betalen Betalen bij Kish.nl

Kish.nl is 100% veilig. Nadat u een betaalmethode heeft gekozen, komt u in een beveiligde omgeving. Uw gegevens worden versleuteld en zijn niet zichtbaar voor derden. U herkent de beveiligde omgeving aan de https:// voor het internetadres (bijvoorbeeld: https://www).

iDEAL

iDEAL is een zeer veilige, online betaalmethode, ontwikkeld door de Nederlandse banken Rabobank, ABN Amro, SNS, ING en Fortis. Als u ervoor kiest te betalen via iDEAL, wordt u na het afronden van uw bestelling direct doorverwezen naar de online omgeving van uw eigen bank. Via internetbankieren kunt u de betaling direct voltooien. Indien gewenst ontvangt u een betalingsbevestiging per e-mail.

Bankoverschrijving

U betaalt vooruit via een bankoverschrijving. De bankgegevens van Kish.nl vindt u hieronder én in de bevestigingse-mail die u ontvangt na uw bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. U ontvangt hierover bericht per e-mail.

PayPal

Via PayPal kunt u veilig online betalen met uw creditcard van Visa, Mastercard of American Express. Als u ervoor kiest te betalen via creditcard, wordt u na het afronden van uw bestelling direct doorverwezen naar de beveiligde internetomgeving van PayPal. Het is niet noodzakelijk om een Paypal-account te hebben. Bestellen zonder account is mogelijk.

Cadeaubon

Wilt u betalen met een cadeaubon van Kish.nl? Selecteer dan 'Cadeaubon' als betaalmethode en voer de cadeaubon-ID in.
  • Is het bedrag van de cadeaubon lager dan het totaalbedrag van uw bestelling? Dan dient u het restbedrag te voldoen via een andere betaalmethode. Nadat uw cadeaubon is verwerkt, wordt u automatisch doorverwezen naar de pagina waar u een aanvullende betaalmethode kunt kiezen.
  • Is het totaalbedrag van uw bestelling lager dan de waarde van uw cadeaubon? Dan kunt u het resterende bedrag van uw cadeaubon op een later moment besteden. Uw cadeaubon is onbeperkt geldig.

Rembours (betalen aan de postbode)

Verzending onder rembours kost €13,- extra. U betaalt het bedrag van uw bestelling + € 13,- contant en gepast bij aflevering.

Bankgegevens Kish.nl

Kish.nl - Koershuis
Hoofdstraat 38
7625 PE Zenderen
Nederland

Rabobank: 3866.11.262
IBAN: NL24RABO0386611262
BIC: RABONL2U