Naar boven

Zakhorloges analoog en mechanische

Zakhorloges

Zakhorloges analoog en mechanisch - Bestel uw zakhorloge eevoudig online en wil je liever de zakhorloges in het echt bekijken dat is natuurlijk ook altijd mogeliijk.
Kom dan naar het Experience Center in Zenderen, waar al onze horloges, zakhorloges en horlogebanden op voorraad liggen. Direct voor de deur gratis parkeren.

Zakhorloges analoog en mechanisch - Bestel uw zakhorloge online

Zakhorloges

Voor de 20e eeuw waren er alleen zakhorloges en nog geen polshorloges. De zakhorloges werden veelal door mannen gedragen, in de zak van hun vest of jas. Toen na de 20e eeuw het polshorloge in opkomst kwam, verdween het zakhorloge uit het straatbeeld. Maar nu is het zakhorloge helemaal terug van weggeweest. Vintage is in de mode en daarbij mag een zakhorloge met vintagelook niet ontbreken. De zakhorloges zijn verkrijgbaar in goud- en zilverkleur. Er zijn zakhorloges met een quartz of mechanisch uurwerk. Alle zakhorloges met een mechanisch uurwerk zijn uitgevoerd met een springdeksel ter bescherming van het uurwerk. Zakhorloges met een springdeksel worden ook wel savonettes genoemd. Bij het zakhorloge ontvangt u een gratis ketting in de kleur van het horloge. Kish.nl heeft een breed assortiment Eichmuller zakhorloges zoals bijvoorbeeld de 8241, 8212, 8231-02, 8219-02 en de 8204-04. Allemaal uit voorraad leverbaar voor gegarandeerd de laagste prijs!