Naar boven

Edox horloges

(12) (12 artikelen)
EDOX betekent 'meting van de tijd". Al meer dan 130 jaar kenmerkt het Zwitserse horlogemerk Edox zich door kwaliteit en innovatie. Alle Edox horloges worden met respect voor traditie gemaakt in het Les Genevez. Ontdek de hele collectie Edox horloges online of bezoek het unieke Experience Center van Kish.nl in Twente.

Edox horloges

De historie van Edox is prachtig. Christian Ruefli-Flury, een zeer getalenteerde en romantische horlogemaker "Maître- Horloger" uit Grenchen in Zwitserland, maakte een zakhorloge voor de 25e verjaardag van zijn geliefde vrouw Pauline. Onder de indruk van dit prachtige geschenk, overtuigt zij haar man een eigen horlogemakersbedrijf op te richten in Biel. Biel staat bekend om zijn goed opgeleide horlogemakers. De naam Edox betekent letterlijk 'Meting van de tijd', vertaalt uit het Oudgrieks.

Het bedrijf Edox werkt enkel met bekwame Zwitserse horlogemakers en moderne apparatuur. Respect voor traditie staat voorop en dat is te zien. Het merk levert fantastische uurwerken van de hoogste kwaliteit. Zo worden alle uurwerken met de hand opgemaakt.

Het logo van Edox is een tijdloos symbool: een zandloper. Edox gebruikt dit logo al sinds 1900. Er zijn veel leuke feiten over het merk te vinden, zoals: het slankste kalenderhorloge ter wereld, de "Les Bémonts Ultra Slim" collectie. Het uurwerk had een dikte van slechts 1,4 mm, een technisch record dat tot op de dag van vandaag door Edox wordt gehouden. Én... Edox is de officiële tijdwaarnemer van het Class-1 World Powerboat Championship en is de eerste horlogefabrikant die tijdwaarnemingpartner is van offshore races van topklasse.

Bestel jouw Edox horloge online, je ontvangt 2 jaar garantie op iedere aankoop en het horloge wordt geleverd in de originele horlogebox. Bekijk je het horloge liever eerst live? Kom dan eens langs in onze unieke horlogewinkel. Een Experience Center met meer dan 5.000 merkhorloges. Ook voor onderdelen en reparaties ben je bij Kish.nl op de juiste plek. Ons gespecialiseerde en gedreven team staat voor je klaar.