Naar boven

Samsung smartwatch

Een Samsung smartwatch heeft het design van een luxe horloge met de functies van een smartwatch. De smarthorloges van Samsung hebben een eigen besturingssysteem waardoor apps altijd goed werken. Deze worden speciaal ontwikkeld voor jouw Samsung! Bekijk het volledige aanbod ook bij Smarthorloges.com in Zenderen.

Samsung Gear S3 smartwatch

Samsung staat bekend om haar goede kwaliteit producten, daar horen de Samsung Gear S3 Classic, Samsung Gear S3 Frontier en Samsung Gear Sport zeker bij. Deze smartwatches zijn uitgerust met een eigen GPS, hartslagmeter en diverse sensoren voor het meten van jouw sportactiviteiten. De sport-versie is zelfs waterdicht tot 5ATM. Het geheugen en de opslag van Samsung Gear zijn groter dan bijvoorbeeld smartwatches van Android. Veel apps heeft dus geen effect op de snelheid van jouw smartwatch. Wil jij meer informatie over de Samsung smarthorloges? Neem dan vrijblijvend contact op met het Team van Smarthorloges.com. Je kunt bellen naar 0546-561728, mailen naar info@kish.nl / Info@smarthorloges.com of je bezoekt ons in Zenderen, waar je de smartwatches live kunt testen!

CASHBACK: Ontvang van 27-11-2018 tot en met 2-12-2018 € 30,- cashback op je Samsung Gear S3 Frontier en Samsung Gear Sport smartwatches!