Naar boven

Jacob Jensen horloges voor hem en haar

(54) (54 artikelen)
JACOB JENSEN®'s design is gebaseerd op een filosofie ontwikkeld door de oprichter, Jacob Jensen. Hij geloofde dat alles wat de studio creëert origineel moet zijn, voorbij de tijd en modetrends. Je vindt de gloednieuwe collecties van Jacob Jensen hier online + in ons horloge Experience Center in Zenderen. De collecties zijn, zoals hij zelf zegt: "Anders, maar niet vreemd". Een Jacob Jensen horloge om jouw pols heeft een pakkend design en valt direct op!
Sorteren

Jacob Jensen horloges

"Anders, maar niet vreemd" zo bestempelde Jacob Jensen zijn eigen ontwerpen begin jaren 60. De International- en MAYA stijlen voegde hij samen in een unieke, ultramoderne designtaal. Dit designersmerk is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen en onderscheidt zich met een bewezen en uitzonderlijk duurzame wereldwijde aantrekkingskracht. Naast horloges ontwerpt het merk ook nog vele andere lifestyle producten.

De horloges van Jacob Jensen zijn uniek, artistiek, kunstzinnig en vallen direct op. Je bestelt jouw favoriete Jacob Jensen horloge online bij Kish.nl óf je komt langs in onze horlogewinkel, waar we ruim 5000 merkhorloges op voorraad hebben. Heb jij al een Jacob Jensen horloge en zoek je bijvoorbeeld vervangende onderdelen? Wij leveren ook originele Jacob Jensen horlogebanden.