Gisoni Manso horlogekoffer 36st.

Oersterke horlogekoffer van aluminium. De Gisoni Manso is een harde koffer van perfecte kwaliteit. De koffer is stevig en beschermd daardoor jouw horloges optimaal.

De horlogekoffer heeft plek voor 36 horloges. Allemaal in een eigen vakje met horlogekussen.
Art.nr:
K-O-G-MA
Merk:
Gisoni
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
Gisoni Manso horlogekoffer 36st.

Omschrijving

Deze Gisoni Manso horlogekoffer heeft ruimte voor 36 grote horloges. De koffer heeft een tijdloos design en is gemaakt van aluminium. De zilvergrijze kleur behoudt lang en kan tegen een stootje. In de harde horlogekoffer vind je 2 trays waarop 18 horloges geplaatst kunnen worden. De trays zijn gemaakt van een stevig materiaal en zo ingedeeld dat de horloges elkaar niet raken. De koffer zelf heeft een zacht schuim in de deksel om krassen en schade op je horloges te voorkomen. Deze koffer is daarom uitermate geschikt voor transport.

De opbergvakken in deze koffer hebben een breedte van maar liefst 53mm, de kussentjes zelf zijn 47mm. Dat maakt deze horlogekoffer heel geschikt voor grote horloges. Voor de veiligheid kun je de koffer op slot doen. De koffer heeft een geïntegreerd slot, waarbij je 2 sleutels ontvangt. Bekijk al onze horlogekoffers in onze shop.

Specificaties
• Maat: 400 x 320 x 170 mm
• Kussenmaat: 47 mm
• Kleur: grijs
• Bekleding: leer, zwart
• Opbergcapaciteit: 36 horloges en/of sieraden

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.