Naar boven

Gisoni Gardo horlogekoffer 40st.

Omschrijving

Deze Gisoni Gardo horlogekoffer heeft ruimte voor 40 grote horloges. De koffer heeft een tijdloos design en is gemaakt van aluminium. De zilvergrijze kleur behoudt lang en kan tegen een stootje. De harde horlogekoffer is ingedeeld dat de horloges elkaar niet raken. De koffer zelf heeft een zacht schuim in de deksel om krassen en schade op je horloges te voorkomen. Deze koffer is daarom uitermate geschikt voor transport.

De opbergvakken in deze koffer hebben een breedte van maar liefst 53mm, de kussentjes zelf zijn 47mm. Dat maakt deze horlogekoffer heel geschikt voor grote horloges. Voor de veiligheid kun je de koffer op slot doen. De koffer heeft een geïntegreerd slot, waarbij je 2 sleutels ontvangt. Bekijk al onze horlogekoffers in onze shop.

Specificaties
• Maat: 570 x 410 x 800 mm
• Kussenmaat: 47 mm
• Kleur: zilver
• Bekleding: leer, zwart
• Opbergcapaciteit: 40 horloges en/of sieraden

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Oersterke horlogekoffer van aluminium. De Gisoni Gardo is een harde koffer van perfecte kwaliteit. De koffer is stevig en beschermd daardoor jouw horloges optimaal.

De horlogekoffer heeft plek voor 40 horloges. Allemaal in een eigen vakje met horlogekussen.
Art.nr:
K-O-G-GAR
Merk:
Gisoni
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
Gisoni Gardo horlogekoffer 40st