Naar boven

Houten watchwinder 1 horloge

Omschrijving

Houten watchwinder voor 1 horloge, kleur: cherry. Deze watchwinder met klassiek design kan 1 horloge opwinden met een geluidsloze motor. Het klassieke design van deze watchwinder heeft een gebold glas, zodat het horloge zichtbaar blijft. U kunt uw horloge checken, zonder dat u de winder hoeft te openen. U kunt de winder met een adapter voorzien van stroom. Op de achterkant van deze watchwinder is een draaiknop bevestigt. Hiermee kunt u switchen tussen de 4 instelbare programma's. De winder kan links, rechts en afwisselend draaien tot een maximum van 1000 wentelingen per dag (WPD/TPD). Meer informatie over watchwinders en WPD/TPD leest u hier. Deze watchwinder is gemaakt van wit hout, voorzien van meerdere hoogglans laklagen. De binnenkant van de winder is voorzien van ivoorkleurig velours.

Productspecificaties
Model: watchwinder 1 horloge
Venster: plastic
Maat: 185 x 180 x 155 mm
Materiaal buitenkant: hout, cherry
Materiaal binnenkant: ivoorkleurig velours
Aandrijving: netstroom  of batterijen (2x AA)
Aantal motoren: 1
Gewicht: ca. -- kg
Verpakking: luxe witte geschenkbox
Garantie: 12 maanden
Overig: mogelijkheid om XXL horloges op te winden, adapter inclusief

4 programma’s
1. Loopt 6 minuten met de klok mee, stopt 30 minuten (dit herhaalt zich continu)
2. Loopt 6 minuten tegen de klok in, stopt 30 minuten (dit herhaalt zich continu)
3. Loopt 20 minuten tegen de klok in, stopt 10 minuten. Daarna 20 minuten met de klok mee, stopt 10 minuten (dit herhaalt zich continu)
4. Loopt 10 minuten met de klok mee, daarna 10 minuten tegen de klok in. Dit herhaalt zich 3 uur. Daarna stopt de watchwinder 9 uur met draaien om vervolgens weer opnieuw te beginnen.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Luxe watchwinder voor 1 horloge in de prachtige kleur cherry. Met deze watchwinder hoef je je horloge nooit meer op tijd te zetten. De winder zorgt er voor dat jouw horloge voldoende reserves heeft om het horloge de juiste tijd te laten zien.
Art.nr:
K-W-KS25
Levertijd:
Uitverkocht
105,00