Naar boven

Citizen - AV0072-01X - Bullhead Promaster Tsuno Chronograph Racer

Geschreven: 28-11-2023 - 15:49 uur

 


De limited edition Citizen 'Bullhead' Tsuno Chronograph Racer: AV0072-01X

Maak kennis met dit fenomenale horloge van Citizen. We nemen je graag mee in de details van dit gelimiteerde horloge. De Citizen 'Bullhead' Tsuno Chronograph Racer AV0072-01X! Dit horloge is niet zomaar een tijdmeter, het is een eerbetoon aan het verleden en een blik op de toekomst van horlogemaken.

Een kijkje in de historie

Dit horloge is niet zomaar ontworpen; het is geïnspireerd door de originele Citizen Bullhead uit 1973. Met zijn ongewone chronograaf en opvallende design, brengt deze 50e jubileumeditie je terug naar een tijdperk van stijl en innovatie. De combinatie van een 45mm tweeledige roestvrijstalen kast en een elegante bruine leren band geeft het horloge een tijdloze uitstraling.

Bekijk alle Citizen 'Bullhead' modellen
 

Een meesterwerk van functionaliteit

Het unieke ontwerp van de Citizen 'Bullhead' Tsuno Chronograph Racer wordt geaccentueerd door een goudkleurige wijzerplaat en vier zwarte sub-wijzerplaten, elk met rode wijzers. Maar dit horloge is niet alleen een lust voor het oog, het is ook een technologisch hoogstandje. Met een handmatig geassembleerd uurwerk, een 1/5 seconde flyback chronograaf die tot 12 uur kan meten, een alarm, een indicator voor de stroomreserve en een datumaanduiding, biedt dit horloge alles wat je nodig hebt en meer.

Exclusiviteit in beperkte oplage

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Citizen 'Bullhead' Tsuno Chronograph Racer is zijn zeldzaamheid. Deze editie is gelimiteerd tot slechts 3000 stuks wereldwijd, en bij Kish.nl hebben we het genummerde exemplaar 2138 in onze collectie. Dit maakt het horloge niet alleen een must-have voor horlogeliefhebbers, maar ook een waardevol verzamelobject

Citizen Promaster - Eco-drive
Eco-Drive Technologie: Duurzaam en Betrouwbaar

Een ander hoogtepunt van dit horloge is het gebruik van Citizen's eigen Eco-Drive technologie. Hiermee wordt het horloge voortdurend en duurzaam van energie voorzien door licht, zonder dat ooit een batterij nodig is. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Alle Citizen Eco-Drive horloges

Bestel Nu bij Kish.nl

Ben je geïntrigeerd door dit prachtige horloge? Wil je een stukje geschiedenis om je pols dragen? Bij Kish.nl kun je de Limited Edition Citizen 'Bullhead' Tsuno Chronograph Racer AV0072-01X nu online bestellen. Als je het horloge liever eerst in het echt wilt zien en voelen, ben je ook van harte welkom in ons Experience Center in Zenderen. Wees er snel bij, want met slechts 3000 exemplaren wereldwijd is dit een kans die je niet wilt missen.

Bestel nu | Bezoek het Experience Center van Kish.nl - horloges

Wacht niet te lang en voeg dit exclusieve horloge toe aan je collectie. Met de Citizen 'Bullhead' Tsuno Chronograph Racer haal je niet alleen een meesterwerk in huis, maar ook een stukje horlogiegeschiedenis.