Naar boven

Exclusieve Limited Giftbox voor G-Shock

Geschreven: 13-12-2023 - 15:00 uur

De limited giftbox: bescherming ontmoet design

Kish.nl's limited giftbox is speciaal ontworpen om de G-Shock horloges de bescherming te bieden die ze verdienen. Met een schokbestendige behuizing en ruimte speciaal ingericht voor het horloge, de handleiding en garantiekaart, is deze giftbox het perfecte schild voor jouw G-Shock.

Bestel jouw G-Shock hier

Beleef de G-Shock ervaring bij Kish.nl

Kom langs bij ons Experience Center in Zenderen en voel zelf de kracht van G-Shock. Laat je meeslepen in de wereld van precisie en robuustheid die elk G-Shock horloge te bieden heeft.

Exclusiviteit en beschikbaarheid

Als enige retailer in Nederland levert Kish.nl deze speciale giftbox. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij: op=op! Deze giftbox ontvang je bij aankoop van horloges uit de series GWG-2000, GWG-B1000, GMW-B5000 en GW-9500.

Onverwoestbare bescherming voor je G-Shock

Deze limited giftbox, exclusief verkrijgbaar bij Kish.nl, biedt niet alleen een opvallende esthetiek met zijn G-Shock-rode kleur, maar garandeert ook ongeëvenaarde bescherming tegen water, stof en extreme weersinvloeden. Met deze limited G-Shock ontvang je niet alleen de G-Shock, maar een complete ervaring.

 
 

G-Shock MTG-B3000B-1AER - Triple G Resist G-Shock MTG-B3000B-1AER - Triple G Resist 949,00
Meer info
Koop nu

G-Shock: synoniem voor robuustheid

De limited G-Shock giftbox van Kish.nl: Een ode aan de onverzettelijkheid van G-Shock

De G-Shock horloges, voortgekomen uit de visionaire droom van Kikyo Ibe, zijn het toonbeeld van duurzaamheid. Bij Kish.nl eren we deze erfenis met een exclusieve limited giftbox die de weerbaarheid van G-Shock symboliseert.

Een reis van innovatie: de G-Shock geschiedenis

Het verhaal van Casio G-Shock begon als een uitdaging: een horloge creëren dat de zwaarste val zou weerstaan. In 1983, na jaren van ontwikkeling en geïnspireerd door de veerkracht van een kinderspeelbal, introduceerde Ibe en zijn team de wereld aan G-Shock: het horloge dat niet kapot te krijgen was. (Kish.nl rijdt met Volkswagen Transporter over G-Shock)

De filosofie van G-Shock: meer dan alleen tijd

Elk G-Shock horloge is een meesterwerk van techniek, met standaardfuncties zoals een timer, alarm, wereldtijd en batterij-indicator. De horloges zijn minimaal 20ATM waterbestendig, waardoor ze de ideale partner zijn voor elke avonturier. Bij Kish.nl staat exclusiviteit en klantbeleving centraal. Met deze limited giftbox geef je niet alleen een G-Shock, maar een complete ervaring cadeau.