G-Shock MT-G Series


Sophisticated and advanced

 .... de slogan van G-Shock MT-G en daar is niets aan gelogen. Deze high-quality lijn van G-Shock streeft voortdurend naar verbeterde weerstand en duurzaamheid. De schokbestendige structuur van de horlogekast neemt toe, de horlogekast wordt compacter voor een betere pasvorm, terwijl de legendarische 'toughness' zoals je van G-Shock gewend bent, behouden blijft. Elk type uit de Metal Twisted collectie van G-Shock is zeldzaam, uniek en een G-Shock die bij iedere gelegenheid past.
2022 new: MTG-B3000


Waar het allemaal begon..

..in 2000 is de allereerste Metal Twisted G-Shock gelanceerd. Een model met veel vernieuwde technieken. Op het oog een robuust model dat tegen een stootje kan.  Een gruwelijke G-Shock met composieten horlogeband en een horlogekast dat het uurwerk beschermt tegen magnetische stralingen.

G-Shock overtuigt niet alleen met het stoere design, maar vooral ook met de allernieuwste technologieën en functies. G-Shock is een uitgesproken merk gebouwd uit krachtige materialen. Het horloge kan tegen een stootje, of zeg maar gerust stoot. Het merk is meer dan waterproof. 9 van de 10 G-Shocks zijn bestand tegen 20 bar (200m). Een perfecte balans tussen techniek en design. We nemen je mee in de highlights van G-Shock Metal Twisted.

INNOVATIEVE TECHNIEK IN LUXE DESIGN

Een Carbon Core Guard-structuur wordt gecombineerd met de Metal Core Card-structuur om een nieuwe Dual Core Guard-structuur te creëren, waarin een module is ondergebracht die wordt beschermd door een geïntegreerde carbon monocoque-kast en metalen onderdelen aan de buitenkant. De gelaagde composietbanden van deze modellen maken gebruik van holle metalen segmenten die fijne kunstharsonderdelen omsluiten, waardoor het elegante gevoel van metaal wordt gecombineerd met een gewicht dat 15% lager is dan dat van eerdere modellen.MTG-B3000DN-1AER

Ontdek de G-Shock MTG-B3000DN-1AER - Diffuse Nebula - Een ontwerp geïnspireerd door de schoonheid van nevels en gaswolken die stralen in de uitgestrekte ruimte, een visie op het heelal. De look van de regenboogkleurige ionplating varieert van horloge tot horloge.

MTG-B3000DN-1AER
 

MTG-B3000BD-1A2ER

G-Shock MTG-B3000BD-1A2ER met Smartphone-Link, Multi Band 6, Tough-Solar en heldere LED-verlichting. Eén van de gaafste klokken van G-Shock tot nu toe. Een nieuw designconcept waarbij de hars die in de eerste G-SHOCK modellen werd gebruikt, wordt gecombineerd met metalen materialen. Dit model is er in 3 varianten.

Koop jouw MTG-B3000BD-1A2ER
 


MTG-B1000-1AER

Robuust beschermd dankzij de vernieuwde highly schokbestendige horlogekast. Deze MT-G heeft zowel een Bluetooth- als radiosignaalontvanger. Link je smartphone via Bluetooth aan deze limited G-Shock en ervaar het gemak van instellingen zoals: alarm, kalender, time&place-log, smartphone-finder en de gebruikelijke instellingen als tijd, datum en timers. Deze G-Shock is exclusief in Nederland. Er zijn slechts enkele modellen beschikbaar.

Koop de MTG-B1000-1AER
 

MTG-B2000D-1AER

Casio G-Shock MTG-B2000D-1AER - dit nieuwe lichtgewicht metalen model (156 gram) met Dual Core Guard Carbon Monocoque Case, een combinatie tussen Carbon Core Guard en Metal Core Guard. De wijzers en wijzerplaat zijn nauwkeurig gegraveerd in de CASIO Yamagata-fabriek.

Koop jouw MTG-B2000D-1AER
 


MTG-B2000BD-1A4ER

Volledig zwarte G-Shock MT-G Metal Twisted. Dit model is gemaakt massief edelstaal met zwarte IP-coating. Deze serie uitgevoerd met Multi-Band 6 en Bluetooth is de meest geavanceerde G-Shock van het moment. Andere functies zijn LED-verlichting met hoge helderheid, Dual Time, stopwatch, en nog veel meer. Stabiele werking wordt gegarandeerd door een CASIO origineel Tough Solar-oplaadsysteem

Shop jouw MTG-B2000BD-1A4ER
 

MTG-B2000BDE-1AER

Casio G-Shock MTG-B2000BDE-1AER - een gruwelijk vette G-shock geleverd in luxe geschenkbox inclusief extra horlogebandje. Standaard wordt het moel geleverd met een massief stalen horlogeband. Deze set maakt het mogeljik dat je eenvoudig switched tussen staal en Resin. Check alle specs..

Koop jouw MTG-B2000BDE-1AER

 


G-SHOCK MTG-B2000PH-2AER | Blue Phoenix with Rainbow IP

MTG-B2000PH-2A: deze regenboog G-Shock is gebasseerd op de mythische Blue Phoenix. Een symbool van onsterfelijkheid en wedergeboorte. Bij dit model hebben de bezel en de horlogekast beide een opvallend lichtblauwe ion-plating. Voor een special effect is er een gradatie van rood naar geel aangebracht in het midden. Het oogt als een soort geoliede horlogekast. Doordat dit horloge een plating heeft met verschillende gradaties is geen enkel model het zelfde.

 

MTG-B2000PH-2ER Blue Phoenix G-Shock Limited Edition