Naar boven

Seiko 5 Sports SRPJ41K1 - KOSUKE KAWAMURA


SRPJ41K1 - De nieuwe Seiko 5 Sports een nauwe samenwerking met collagekunstenaar: KOSUKE KAWAMURA. De 2 horloges zijn een Limited Edition in de Sense Style serie.
De blauw, oranje Seiko: SRPJ41K1 en de zwart, blauwe Seiko: SRPJ43K1
 
Als je nagaat dat er slechts 100 van de 3000 stuks in Nederland beschikbaar waren, weet je dat het model binnen no-time uitverkocht was. Nadat het Seiko horloge nog geen 2 minuten online stond, werden velen van jullie al teleurgesteld met de dikgedrukte letters: “UITVERKOCHT”.

Her en der wordt het model nog aangeboden voor absurd hoge prijzen. Dat is jammer, maar gelukkig heeft Seiko ook 2 modellen op de markt gebracht in de prachtige kleuren blauw en oranje mét ook de herkenbare doorschijnende dial.

De reguliere Seiko 5 Sports SRPJ45K1 en SRPJ47K1 zijn vanaf Oktober 2022 verkrijgbaar. Pre-order jouw favoriet nu en draag ‘m als eerst!
 
Het in nauwe samenwerking met de internationaal bekende collagekunstenaar KOSUKE KAWAMURA gemaakte Seiko 5 Sports horloge is er!
 

Seiko 5 Sports SRPJ41K1 - KOSUKE KAWAMURA

De SRPJ41K1 is een karakteristiek ontwerp geïnspireerd door de elementen uit de Seiko's uit de jaren ‘60 en ‘70. De wijzerplaat is blauw met oranje én doorschijnend. Je ziet dus heel mooi de datumschijf waarop niet alleen de Engelse dagweergave wordt getoond, maar ook de Japanse. Een bijzondere editie in Europa, omdat normaal altijd de Engelse en Franse weergave wordt gebruikt.

In het ontwerp is er heel bewust voor de blauwe en oranje kleur gekozen. In de jaren ’70 was de Seiko ‘Time Sonar’ namelijk enorm populair en dit horloge had hetzelfde doorschijnende materiaal. Het horloge is niet helemaal geïnspireerd door dit model, ook de populaire Seiko 5 Sports vintage modellen hebben inspraak gehad. Door alle elementen te combineren en in elkaar over te laten lopen is dit prachtige ontwerp één van de meest gewilde horloges van 2022!