Naar boven

Seiko Presage horloges: Cocktail Time - Limited edition

Geschreven: 12-2-2024 - 16:40 uur

Ontdek de betoverende zonsondergangen van Tokio met de nieuwe Seiko Presage STAR BAR Limited EditionsCadeau seizoen: bekijk de top 5 horloges voor kids hier

In samenwerking met STAR BAR zijn twee nieuwe ontwerpen gelanceerd, geïnspireerd op de adembenemende zonsondergangen van Tokio.

De nieuwste toevoegingen aan de Presage STAR BAR serie zijn horloges die de kleurenpracht van de avondlucht boven Tokio weerspiegelen. De wijzerplaten zijn opgebouwd met een subtiel gradueel kleurenverloop en een golvend patroon, dat doet denken aan de majestueuze wolkenformaties die de hemel sieren tijdens zonsondergangen in de stad.

De nieuwe 2024-modellen van Seiko Presage STAR BAR Limited Editions

Star Bar Original Cocktail Purple Sunset

SRPK75J1: De eerste in deze serie is de Star Bar originele cocktail Purple Sunset. De wijzerplaat van dit horloge weerspiegelt de kleurenpracht van de gelijknamige cocktail, die is ontstaan uit de verbeelding van STAR BAR's meester mixologist. Het subtiele kleurverloop van marineblauw naar paars roept de sfeer op van de avondlucht bij zonsondergang, waarbij de laatste zonnestralen de hemel nog verlichten met een roodachtige gloed.

Star Bar Original Cocktail Pinky Twilight

SRE014J1: Het tweede ontwerp, de Star Bar originele cocktail Pinky Twilight, vindt zijn inspiratie in een andere creatie van STAR BAR. De wijzerplaat van dit horloge verbeeldt de Pinky Twilight cocktail met zijn zachte overgang van lichtroze naar geel. Dit kleurenspel weerspiegelt de bleke, licht nagloeiende hemel tijdens de schemering na zonsondergang.

Het grootste horloge Experience Center van Nederland

Bij Kish.nl geloven we in de kracht van het ervaren van je aankoop. Daarom nodigen we je uit om ons te bezoeken in ons Horloge Experience Center, het grootste horloge walhalla in Nederland! Hier kun je alle Seiko horloges bekijken en vergelijken voordat je een keuze maakt. Terwijl je hier bent, kun je ook gratis genieten van een heerlijk vers bakje koffie of thee. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte horloge voor jou of je geliefde.

Beschikbaarheid en Collectie

Beide horloges, de SRPK75 (Kaliber 4R35) Limited Edition van 9.000 stuks wereldwijd en de SRE014 (Kaliber 2R05) Limited Edition van 5.000 stuks wereldwijd, zullen beschikbaar zijn vanaf februari 2024. Mis niet de kans om een stukje van de betoverende zonsondergangen van Tokio aan je pols te dragen.