Naar boven

Polar Vantage M screen protector

Omschrijving

Met deze protector is het display van je smartwatch optimaal beschermd tegen krassen of barsten. Het beschermplaatje is slechts 0,48mm dik, en zul je niet voelen. Daarnaast reageert je smartwatch even goed op je aanrakingen. Het plaatsen van de protector is heel eenvoudig. In slechts 4 stappen is het display van jouw smarthorloge goed beschermd. Bekijk hiervoor onze gedetailleerde afbeeldingen, of bekijk de stappen hieronder. 

De Polar Vantage horloges hebben geen vlak scherm. Hierdoor is het niet mogelijk om een screenprotector tot aan de rand van je horlogekast te plaatsen. Dit omdat de protector aan de randen niet goed kan hechten. Deze protector is 2mm kleiner dan de werkelijke grootte van het scherm, waardoor hij wel goed hecht aan het scherm.

Tip: bezoek je ons Experience Center in Zenderen? Dan plaatsen wij gratis(!) de screenprotector voor je.

Specificaties:
Geschikt voor: Polar Vantage M
Diameter: 41mm
Dikte: 0.48mm


Deze screenprotector is veelzijdig getest en goedgekeurd. Wij kunnen geen garantie bieden op het aanbrengen van de screen protectors.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Zoek je een screen protector voor je smartwatch? Dit is een beschermplaatje precies op maat voor jouw Polar Vantage M. In slechts 4 stappen heb jij je display optimaal beschermd.

Check ook de aanbevolen Kish-combi en profiteer van stapelkorting!
Art.nr:
SP-D41
Merk:
Polar
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis

AANBEVOLEN KISH-COMBI

Set van 2: Polar Vantage M screen protector
15,95
11% korting
Set van 3: Polar Vantage M screen protector
19,95
26% korting