Naar boven

Garmin Vivoactive 4S screen protector

Omschrijving

Met deze folie is het display van je smartwatch optimaal beschermd tegen krassen of barsten. Het plaatje is slechts 0,48mm dik, en zul je niet voelen. Daarnaast reageert je smartwatch even goed op je aanrakingen. Het plaatsen van de protector is heel eenvoudig. In slechts 4 stappen is het display van jouw smarthorloge goed beschermd. Bekijk hiervoor onze gedetailleerde afbeeldingen.

Deze screenprotector is veelzijdig getest en goedgekeurd. Wij kunnen geen garantie bieden op het aanbrengen van de screen protectors.

Tip: bezoek je ons Experience Center in Zenderen? Dan plaatsen wij gratis(!) de screenprotector voor je.

Specificaties:
Geschikt voor: Garmin Vivoactive 4S
Diameter: 30mm
Dikte: 0.48mm

Let op! Het is niet mogelijk om voor deze Garmin een screenprotector te krijgen die het volledige glas beschermt, dit komt door dat er een minimale bolling in het scherm zit.
Zoek je een screen protector voor je Garmin Vivoactive 4S smartwatch? Deze folie is precies op maat voor jouw Garmin Vivoactive 4S. In slechts 4 stappen heb jij je display optimaal beschermd.

Belangrijk: Het glas van de Garmin Vivoactive 4S is bol, hierdoor is het niet mogelijk om het gehele glas te bedekken met een protector. Deze protector beschermt daarom alleen het touchscreen gedeelte van het scherm.

Check ook de aanbevolen Kish-combi en profiteer van stapelkorting!
Art.nr:
SP-D30
Merk:
Garmin
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis

AANBEVOLEN KISH-COMBI

Set van 2: Garmin Vivoactive 4S screen protector
15,95
11% korting
Set van 3: Garmin Vivoactive 4S screen protector
19,95
26% korting