Naar boven

Apple Watch screenprotector - 44mm

Omschrijving

Met deze tempered glass screenprotector bescherm je het display van je Apple Watch optimaal. Krassen zijn verleden tijd. De protector verhindert je gebruik niet. De aanrakingen op het scherm worden direct doorgevoerd. Het plaatsen van de protector is heel eenvoudig. In slechts 4 stappen is het display van jouw horloge goed beschermd. Bekijk hiervoor onze gedetailleerde afbeeldingen.

Tip: bezoek je Horlogeband.com in Zenderen? Dan plaatsen wij gratis(!) de screenprotector voor je.

Specificaties:

Geschikt voor: Apple Watch - 44mm
Formaat: 31mm x 26mm (hxb)
Dikte: 0.53mm
Materiaal: Gehard glas


Tips & Tricks
Hoe plaats ik de screenprotector op mijn smartwatch? Wij leggen je dit in 4 stappen uit.

STAP 1: Maak het scherm van je smartwatch goed schoon. Stof-, vlek- en vingervrij. Het is hierbij erg belangrijk dat het scherm droog is. 
STAP 2: Verwijder de beschermfolie van de protector. Aan de protector zit een kleine sticker. Hiermee haal je een volledige laag van de screenprotector. Pak de protector alleen nog maar vast aan de uiterste randen omdat je anders vlekken op je scherm krijgt.
STAP 3: Bepaal de plaats van de protector en laat deze voorzichtig zakken op je scherm. 
STAP 4: Als de protector het scherm aanraakt zul je zien dat deze automatisch al wil hechten. Druk zachtjes op de protector om eventuele luchtbellen weg te schuiven. Mocht er een luchtbel achterblijven, geen probleem. Meestal verdwijnen deze al vaak binnen 24H. 

Tips: als je het tempered glass op je smartwatch hebt geplaatst, adviseren wij deze niet meer te verwijderen om opnieuw te plaatsen. Deze zal nooit meer zo goed hechten als de eerste keer. Mocht je de protector echt verkeerd hebben geplaatst kun je dit wel proberen. Wees hierbij wel voorzichtig, omdat het tempered glass breekbaar is.
Apple Watch screenprotector - 44mm. Het glas van de Apple Watch loopt bol bij de randjes, hierdoor is het niet mogelijk om het gehele glas te bedekken met deze protector. Deze protector beschermt daarom alleen het touchscreen gedeelte van het scherm.
Art.nr:
SP-AW-44
Merk:
Apple
Levertijd:
30 dagen

AANBEVOLEN KISH-COMBI

Set van 2: Apple Watch screenprotector - 44mm
15,95
11% korting
Set van 3: Apple Watch screenprotector - 44mm
19,95
26% korting