SSH103J1 - Seiko Astron horloge - GPS Solar

Seiko Astron SSH103J1 met het nieuwe 5X GPS Solar kaliber . Áltijd en overal de juiste tijd. Deze titanium Astron van Seiko zal maximaal 1 seconde per 100.000 jaar afwijken.

Handleiding voor Seiko SSH103J1 - astron GPS

Dit horloge wordt aangetekend en verzekerd verzonden óf bekijk dit model in ons Experience Center in Zenderen.
Art.nr:
H-SK-SSH103J1
Merk:
Seiko
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
SSH103J1
2600,00 2080,00

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast42.8 mm
Kast hoogte14.7 mm
Gewicht96 gram
Breedte band20 mm
Lengte band205 mm
Materiaal
Materiaal bandTitanium
Materiaal kastTitanium
GlasSaffier
BezelTitanium
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 10 ATM - 100 mJa
LichtenergieJa
GPSJa
KalenderJa
Tweede tijdzoneJa
WereldtijdJa
Neo-displayJa
Algemeen
MerkSeiko
CollectieAstron
ModelSSH103J1
GeslachtHeren
Kleur bandZilver
Kleur wijzerplaatZwart
Kast vormRond
UurwerkQuartz
Module5X35
EAN4954628241634
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

Seiko Astron GPS Solar, model: SSH103J1 - titanium - saffier | Deze Astron heeft het nieuwe Seiko 5X53 kaliber, het meest prestigieuze analoge GPS Solar DualTimer kaliber. De juiste tijd altijd en overal. Slechts 1 druk op de knop maakt het mogelijk dat jij de juiste tijd overal ter wereld kan inwinnen. De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat. 

SEIKO 'ASTRON GPS SOLAR' VOORDELEN:

  • Met slechts 1 druk op de knop identificeert het Astron horloge de tijdzone en wordt de lokale tijd op het horloge ingesteld op de seconde nauwkeurig. Het horloge maakt tot 2x per dag een satellietverbinding om de tijd te corrigeren. Daardoor is het horloge extreem nauwkeurig.
  • Tot het jaar 2100 wordt naast de tijd ook de datum exact weergegeven. Het horloge heeft een slimme ingebouwde perpetual calendar dat tot het jaar 2100 werkt.
  • De Solar wijzerplaat genereert lichtenergie voor het horloge én de ingebouwde micro-GPS-ontvanger. Alle functies werken optimaal enkel door lichtenergie.
  • De TimeTransfer-functie maakt het mogelijk om de weergave van de twee ingestelde tijden te wisselen met een eenvoudige handeling.
  • De zomer- en wintertijd kunnen automatisch worden aangepast.

OFFICIAL VERKOOPPUNT SEIKO ASTRON

Kish.nl is officieel dealer van Seiko Astron horloges en levert enkel originele horloges. Je ontvangt jouw Seiko altijd in de originele cadeauverpakking, inclusief (online)handleiding en garantiekaart. Je ontvangt 2 jaar garantie bij iedere Seiko aankoop. Seiko Astron horloges worden altijd verzekerd verstuurd op huisadres. Volg je pakket met tracking details. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op: info@kish.nl of 0546 - 561728