Naar boven

Casio G-Shock Core Guard GA-2100 screenprotector

Omschrijving

Met deze protector is het display van je horloge optimaal beschermd tegen krassen of barsten. De protector is slechts 0,49mm dik, en zul je niet voelen. Het plaatsen van de protector is heel eenvoudig. In slechts 4 stappen is het display van jouw horloge goed beschermd. Bekijk hiervoor onze gedetailleerde afbeeldingen, of bekijk de stappen hieronder. 

Deze screenprotector is veelzijdig getest en goedgekeurd. Wij kunnen geen garantie bieden op het aanbrengen van de screen protectors.

Specificaties:
Geschikt voor: Casio G-Shock Core Guard GA-2100
Diameter: 32mm
Dikte: 0.49mm


Tips & Tricks
Hoe plaats ik de screenprotector op mijn horloge? Wij leggen je dit in 4 stappen uit.

STAP 1: Maak het scherm van je horloge goed schoon. Stof-, vlek- en vingervrij. Het is hierbij erg belangrijk dat het scherm droog is. 
STAP 2: Verwijder de beschermfolie van de protector. Aan de protector zit een kleine sticker. Hiermee haal je een volledige laag van de screenprotector. Pak de protector alleen nog maar vast aan de uiterste randen omdat je anders vlekken op je scherm krijgt.
STAP 3: Bepaal de plaats van de protector en laat deze voorzichtig zakken op je scherm. 
STAP 4: Als de protector het scherm aanraakt zul je zien dat deze automatisch al wil hechten. Druk zachtjes op de protector om eventuele luchtbellen weg te schuiven. Mocht er een luchtbel achterblijven, geen probleem. Meestal verdwijnen deze al vaak binnen 24H. 
Zoek je een screen protector voor je horloge? Dit beschermplaatje is precies op maat voor jouw G-Shock Core Guard GA-2100. In slechts 4 stappen heb jij je display optimaal beschermd.

Check ook de aanbevolen Kish-combi en profiteer van stapelkorting!
Art.nr:
SP-D32
Merk:
G-Shock
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis

AANBEVOLEN KISH-COMBI

Set van 2: G-Shock Core Guard GA-2100 screenprotector
15,95
11% korting
Set van 3: G-Shock Core Guard GA-2100 screenprotector
19,95
26% korting