Naar boven

Ontdek de Seiko Prospex Sea SRPK43K1 - King Turtle

Productgegevens

Afmetingen
Diameter kast45 mm
Kast hoogte13.5 mm
Gewicht184 gram
Breedte band22 mm
Lengte band223 mm
Materiaal
Materiaal bandStaal
Materiaal kastStaal
GlasMineraal
SluitingVouwsluiting
Functie
Waterdichtheid 20 ATM - 200 mJa
DatumJa
Dag weergaveJa
Bezel richtingJa
Neo-displayJa
Energiereserve max 41 uurJa
Algemeen
GeslachtHeren
MerkSeiko
CollectieProspex
ModelSRPK43K1
Kleur bandZwart
Kleur wijzerplaatZwart
Kast vormRond
UurwerkAutomaat
Geschroefde kroonJa
Module4R36-07G0
EAN4954628251541
Verpakking
VerpakkingGeschenkverpakking
GebruiksaanwijzingJa
Garantie
Garantie24 maanden
GarantiebewijsJa

Omschrijving

SRPJ35K1 - Seiko Prospex - Een special edition. Dit model is uitgerust met Lumibrite Pro, waardoor de wijzers en indexen langdurig een helder groen licht afstralen. Waar je ook bent, zelfs op de donkerste plekken. De zwarte wijzerplaat beperkt reflectie tot een minimum, zodat de met Lumibrite Pro afgewerkte onderdelen haarscherp afsteken en de tijd optimaal afleesbaar is.

Het horloge is volledig van roestvrij staal en heeft een geschroefde kroon voor die extra waterdichtheid wat je wilt bij een duikhorloge. Het horloge heeft een 4R36 kaliber met datum en dagweergave. De dag kun je weergeven in Frans en Engels.

- Deze automaat heeft een roestvrij stalen behuizing en horlogeband met three-fold vouwsluiting. De kastbodem is doorzichtig waardoor je het 4R36 caliber werkzaam ziet.

Official dealer Seiko Prospex: Kish.nl - Zenderen

Koop jouw favoriete Seiko horloge veilig en vertrouwd bij Kish.nl. Wij zijn officieel dealer van alle Seiko horloges en leveren de horloges inclusief originele verpakking en 2 jaar garantie. Als service bewaren wij jouw garantie, zolang deze geldt. Bestel jouw Seiko 5 Sports horloge online of bezoek onze winkel in Zenderen.
SRPK43K1 - De nieuwe Seiko Prospex een fantastische klok. Groene Lumibrite Pro straalt helder op vanaf de zwarte wijzerplaat, zodat het lijkt alsof je door een nachtkijker kijkt.
Art.nr:
H-SK-SPRK43K1
Merk:
Seiko
Levertijd:
Uitverkocht
SRPK43K1
780,00