Naar boven

Horloge cadeaubon twv € 15,-

Omschrijving

Met een cadeaubon van Kish.nl maak je iedere horlogeliefhebber blij. De ontvanger bepaalt zelf wanneer en waaraan hij het bedrag besteedt; dit kan ook in delen. De cadeaubon is onbeperkt geldig, evenals een eventueel restbedrag.

Je kunt de Kish.nl cadeaubon op verschillende manieren ontvangen:
Per post: de cadeaubon wordt verstuurd naar het opgegeven adres
Digitaal: de cadeaubon wordt verstuurd naar het e-mailadres van de begunstigde. Met een persoonlijke code kan deze zijn cadeaubon verzilveren bij Kish.nl
Afhalen: de cadeaubon kan worden afgehaald in ons Experience Center in Zenderen.

De Kish.nl cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 2,50. Staat het gewenste bedrag niet tussen de cadeaubonnen? Neem dan contact met ons op, dan passen we het bedrag aan naar jouw wensen.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Geef een uniek cadeau met de cadeaubon van Kish.nl - Super leuk om te geven, nog leuk om te krijgen! De cadeaubon is geldig op alle producten en hoeft niet in 1x uitgegeven te worden. Ontvang de cadeaubon per mail, post of kom deze gezellig afhalen in ons Experience Center.
Art.nr:
CDB-15
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
Cadeaubon € 15,-