Naar boven

Gisoni Horlogekoffer Di Talano 48 stuks

Omschrijving

Oersterke horlogekoffer op wielen voor 48 horloges. De Gisoni Di Talano is de grotere variant van de Gisoni Talano. Deze sterke kunststof horlogekoffer is geschikt om 48 horloges veilig op te bergen en te vervoeren. De Di Talano is van binnen beschermend bekleed met een zacht schuim of vilt. In de koffer vind je 2 trays die ieder plaats bieden aan 24 horloges. De horloges maken geen contact met elkaar (of de koffer zelf), zodat beschadigingen worden voorkomen.

De Gisoni Di Talano horlogekoffer is lucht- en waterdicht en gemaakt uit sterke, hoogwaardige materialen. Je zou zelfs de koffer als opstapkrukje kunnen gebruiken. De horloges zullen beschermd blijven. De horlogekoffer heeft een stevig handvat dat prettig in de hand ligt.

SPECIFICATIES

Materiaal: PP kunststof
Maat: 540 x 340 x 230 mm
Kleur: zwart
Opbergcapaciteit: 48 (grote) horloges
Bekleding: zwart foam
Handvatten: 3 stuks (bovenkant, zijkant en trolley-handvat)
Gewicht: ca. 1500 gram
Overig: lucht- en waterdicht

Kish.nl is importeur van Gisoni en staat 100% achter haar producten. Ben je benieuwd naar alle producten van Gisoni? Bekijk de horlogekisten en horlogebandjes online of bezoek het Experience Center in Zenderen.

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 
Dé bestseller van Gisoni is toch wel deze Di Talano horlogekoffer. De Di Talano is lucht- en waterdicht waardoor je je horloges veilig vervoert op wielen. In de koffer vind je 2 trays die per stuk plaats bieden aan 24 grote horloges.

De koffer is gemaakt uit sterk materiaal. Je zou zelfs op de koffer kunnen staan zonder dat de koffer (én horloges) beschadigt.

Bekijk alle details hier onder of bekijk deze horlogekoffer in ons Experience Center in Zenderen!
Art.nr:
K-O-G-DTAL
Merk:
Gisoni
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
Di Talano 48 stuks