Naar boven

Luxe gereedschapset in etui voor horloges 33-delig

Omschrijving

33-delige luxe gereedschapset voor horloges. Voor de liefhebber van horloges is deze set gereedschap voor horloges dé musthave. Met de tools in deze etui wordt het repareren van uw horloges een stukje makkelijker. Gereedschap voor het verwijderen van kleine onderdelen, het inkorten van uw horlogeband of het openen van uw horlogekast. In deze gereedschapetui vindt u handige tools waarin u in een handomdraai de klus klaart. Deze gereedschapset voor horloges bevat onderstaande tools:

1x Bandinkorter
Met deze bandinkorter kunt u makkelijk uw eigen schakel-horlogebanden op maat maken.

1x Hamer
De hamer gebruikt u om bandpennen voorzichtig in of uit de band te tikken.

1x Horlogebandhouder
Deze houder maakt het inkorten van uw horlogeband aangenamer. Uw horlogeband blijft op zijn plek bij het uittikken van de bandpennen.

4x Pen uitdrijver
Deze pennen gebruikt u in combinatie met de horlogebandhouder en de hamer. Deze pen zorgt ervoor dat u de bandpennen voorzichtig uit de band kunt tikken.

4x Platte schroevendraaiers
Met deze sterke schroevendraaiers kunt u de kleinste schroefjes open en dicht draaien. Dankzij de grote en sterke roterende kop heeft u een fijne grip op de kleinste onderdelen.
1.00mm
1.20mm
1.40mm
1.80mm

1x Kruisschroevendraaier
Met deze schroevendraaier kunt u de kleinste schroefjes open en dicht draaien. Dankzij de grote en sterke roterende kop heeft u een fijne grip op de kleinste onderdelen.
1.60mm

1x Horlogekastopener(geschroefd)
Met deze kastopener opent u eenvoudig geschroefde kasten. De opener is in verschillende maten in te stellen tot maximaal 52mm.

14x verwisselbare bitjes
Met deze bitjes schroeft u iedere horlogekast open. Plaats de bitjes in de horlogekastopener en stel deze op de juiste maat in.

1x Horlogetang
Met deze tang houdt u de kleinste onderdelen vast.

1x Pincet
Met deze pincet houdt u de kleinste onderdelen vast.

1x Dekselwipper
Met deze dekselwipper kunt u eenvoudig de achterplaat van een horloge wippen.

1x Loep
Met de loep bekijkt u bijvoorbeeld kleine onderdelen en tekst. Bijvoorbeeld het nummer van de benodigde batterij.

1x Poetsdoek
Met dit doekje poetst u uw horloges zonder krassen te maken.

Deze luxe horlogegereedschapset is uitgerust met ultra sterke tools speciaal ontworpen voor het repareren van uw horloges. Het gereedschap is uit sterk edelstaal gemaakt waardoor u een goede grip heeft op uw reparaties. Deze set is multifunctioneel!

Verzending en Bezorging

Verzending en Bezorging

Standaardverzending bij Kish.nl is gratis vanaf €75,- onder de €75,- betaal je slechts €3,95. Wens je een andere verzendmethode? Selecteer deze dan tijdens het bestellen. Als je jouw bestelling plaatst voor 18.30 uur, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Standaard levering zonder track & trace wordt op dinsdag t/m zaterdag in de brievenbus bezorgd, maar kan soms iets langer onderweg zijn. We willen je vragen om af te wachten. We kunnen namelijk geen onderzoek starten. Mocht je bestelling na 5 dagen nog niet geleverd zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor een oplossing.

Standaard (geen track & trace)
Kosten
Nederland € 0,-
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Verenigd Koninkrijk Niet beschikbaar
Europa Niet beschikbaar
Wereldwijd Niet beschikbaar

Niet aangetekend en verzekerd. Bij afwezigheid is burenlevering toegestaan.

Pakket mét track & trace
Kosten
Nederland € 4,95 (brievenbuspakje)
Nederland
€ 5,95 (aangetekend)
Belgie € 6,50
Duitsland € 6,50
Verenigd Koninkrijk € 14,95
Europa € 25,-
Wereldwijd € 25,-

Er moet worden getekend voor ontvangst, tenzij anders aangegeven.

 
 

Video

Een luxe horlogegereedschap-set in etui. In de compacte etui zitten alle benodigde gereedschappen voor het uitvoeren van kleine reparaties. Denk aan schroevendraaiers, een kastopener, een pincet, bandinkorter en noem maar op. Voor de horlogeliefhebbers is dit een perfecte etui.
Art.nr:
G-LG1
Levertijd:
Op voorraad, morgen in huis
Luxe

AANBEVOLEN KISH-COMBI

Luxe gereedschapset + horlogekast opener bal
61,95