Naar boven

Giftseason: de 5 Beste Kinderhorloges voor Sinterklaas en Kerst

Giftseason is coming...Cadeau seizoen: bekijk de top 5 horloges voor kids hier

Het cadeau-seizoen staat voor de deur, en er is geen beter cadeau voor kinderen dan een stijlvol horloge dat zowel functioneel is als leuk om je pols zit. Bij Kish.nl hebben we een geweldige selectie van kinderhorloges om uit tekiezen. Laten we eens bekijken waarom merken zoals Casio, ICE-WATCH en Baby-G op dit moment zo populair zijn voor Sinterklaas en Kerst. Hier zijn onze top 5 kinderhorloges:1. Casio LRW-200 serie

De Casio LRW-200 serie staat bekend om een goede pasvorm en duurzaamheid. Deze horloges zijn 10 bar waterdicht, wat betekent dat kinderen zonder zorgen kunnen spelen, douchen of zelfs kunnen zwemmen terwijl ze hun horloge dragen. Met een scala aan kleuren en een leuk ontwerp zijn ze zowel praktisch als stijlvol. Het leukste horloge voor de allerkleinsten, dit horloge kan al om een pols vanaf 10 cm.
Bestel direct

2. Casio LW-200 serie

De Casio LW-200 serie is een andere geweldige optie voor kinderen. Het verschil met de LRW-200 serie is dat deze horloges de tijd digitaal weergeven in plaats van met wijzers. Deze digitale klokjes zijn waterbestendig en bieden dezelfde duurzaamheid en kwaliteit waar Casio om bekend staat. Met handige functies zoals een alarm en een stopwatch kunnen kinderen hun tijd goed bijhouden terwijl ze plezier hebben.
Bestel direct

3. ICE-WATCH Smartwatch

ICE-WATCH staat bekend om trendy en kleurrijke ontwerpen en vooral horloges om te leren klokkijken. Nieuw toegevoegd in hun assortiment zijn smartwatches. Ice-watch smartwatches zijn speciaal ontworpen voor kinderen en bieden niet alleen waterbestendigheid, maar ook handige functies zoals stappentellers en slaapanalyses. Het belangrijkste van deze smartwatch is misschien wel het instellen tot 3 noodcontacten. Deze kinderhorloges zijn daarom zowel leuk als functioneel.

Bestel direct

4. Casio Baby-G

Casio's Baby-G serie is speciaal ontworpen voor actieve tieners. Baby-G is een kleinere variant van de bekende G-Shock en daarom geschikt voor een kleinere pols. Deze horloges zijn waterdicht en schokbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de ruwste spelletjes en avonturen. Met leuke kleuren en trendy ontwerpen zijn ze een geweldige keuze voor tieners.Bestel direct
G-Shock mini in leuke kleurtjes
5. Casio G-Shock mini GLX-S5600

Voor jongens en meisjes die van avontuur houden, is de Casio G-Shock mini GLX-S5600 serie een uitstekende optie. Deze horloges zijn stoer, waterdicht en schokbestendig. Ze zijn perfect voor buiten spelen, plezier in het zwembad en avonturen in de natuur. Je shopt deze tophorloges in een neutraal of juist fel kleurtje.
Bestel direct


2 jaar garantie: gemoedsrust voor ouders

Bij Kish.nl begrijpen we dat de kwaliteit van een horloge van groot belang is, vooral als het voor kinderen is. Daarom bieden merken als Casio, ICE-WATCH en Baby-G standaard 2 jaar garantie op hun horloges. Dit geeft ouders gemoedsrust, wetende dat ze een duurzaam en betrouwbaar product kopen dat lang meegaat.

Het grootste horloge Experience Center van Nederland

Bij Kish.nl geloven we in de kracht van het ervaren van je aankoop. Daarom nodigen we je uit om ons te bezoeken in ons Horloge Experience Center, het grootste horloge walhalla in Nederland! Hier kun je alle kinderhorloges bekijken en vergelijken voordat je een keuze maakt. Terwijl je hier bent, kun je ook gratis genieten van een heerlijk vers bakje koffie of thee. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte horloge voor je kind.

Ontdek alle kinderhorloges op Kish.nl

Wil je het volledige assortiment kinderhorloges ontdekken? Bezoek dan onze pagina met kinderhorloges en vind nog meer geweldige opties voor je kleintjes.

Kish.nl: jouw garantie voor uitstekende service

Bij Kish.nl streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Naast hoogwaardige producten en garantie, zorgen we er ook voor dat je een uitstekende koopervaring hebt. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij vragen of problemen.

Dus, als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je kinderen deze Sinterklaas, Kerst en het cadeau-seizoen, overweeg dan een waterdicht kinderhorloge van merken als Casio, ICE-WATCH en Baby-G, en breng een bezoek aan ons Horloge Experience Center om de beste keuze te maken.

Bekijk nu onze selectie kinderhorloges en maak dit cadeau-seizoen extra bijzonder voor je kleintjes!