Naar boven

Vierkante horloges en rechthoekig

Waar denk jij als eerste aan bij een vierkant horloge? Klassiek, ouderwets en niet meer van deze tijd? Kan, maar wist je dat de vierkante en rechthoekige horloges weer helemaal een hot item zijn. De modelletjes zijn er in veel designs, maten en kleuren. Een vierkant horloge in retro stijl of een elegante look. De collectie is flink en je zult daarom altijd een exemplaar vinden die aan jouw wensen voldoet.  Goudkleurige vierkante horloges met stalen of leder band of een bicolor horloge met zilver én goud. Gebruik het filter hiernaast om je favoriet te scoren! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op of loop onze winkel even binnen.

Koop een vierkant horloge voor de beste prijs

Onze collectie vierkante en rechthoekige horloges blijft maar groeien. De vintage modellen van o.a. Casio zijn erg gewild en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Deze vierkante horloges ontvang je inclusief 2 jaar garantie, maar wie het merk Casio kent, weet dat deze horloges super sterk en betrouwbaar zijn en echt wel een 10 jarenplan met je hebben. Je vindt zowel heren als dames horloges in het vierkant. Heb je bepaalde wensen en kun je niet vinden wat je zoekt? Vraag het ons. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw favoriet.

Fact: Vierkant, wikipedia zegt hier het volgende over: een regelmatige veelhoek met 4 gelijke zijden en 4 rechte hoeken tussen die zijden. Wist je dat een vierkant ook gekarakteriseerd kan worden als een rechthoek waarvan alle zijden even lang zijn?

Vierkante horloges online bestellen of direct kopen in de winkel

Bestel jouw horloge binnen 2 minuten online of bezoek Kish.nl in Zenderen. Je vindt hier een heus Experience Center met meer dan 5.000 horloges die letterlijk om je heen hangen. De koffie staat klaar en ons enthousiaste verkoopteam helpt je graag!

Kish.nl is een online webshop met een ruim assortiment horloges voor elke stijl en smaak. Van vierkante horloges met roestvrijstalen banden tot oversized horloges met klassieke leren banden. Kish.nl heeft voor ieder wat wils. Met een uitgebreide selectie van goudkleurig, zilverkleurig, andere metallic kleuren en zelfs bonte kleuren, kun je hier het perfecte horloge vinden voor elke gelegenheid. Kish.nl heeft ook een Experience Center waar klanten alle horloges persoonlijk kunnen passen en nuttig advies kunnen krijgen van experts over welk horloge het beste bij hen past. Met hun brede selectie van retro, vintage, klassieke en moderne stijlen, heeft Kish.nl zeker iets dat bij je past!