Naar boven

Mondkapjes

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het dragen van een mondkapje, mondmasker en andere beschermingsmiddelen, in veel situaties bittere noodzaak. Zorgprofessionals en medewerkers in andere cruciale beroepsgroepen kunnen niet langer zonder gezichtsmasker de werkvloer op. Ook voor mensen met een kwetsbare gezondheid of angst om besmet te raken, biedt een mondkapje de gewenste extra bescherming. Voor reizigers in het openbaar vervoer is het dragen van een niet-medisch mondkapje sinds kort verplicht. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ervoor om in openbare gelegenheden een mondkapje te dragen. Bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan de supermarkt of museum. Zo worden mondkapjes een steeds prominenter onderdeel van ons dagelijks leven, werk en privé.
50x Mond-neusmasker/ mondkapje KN95/FFP2 50x Mond-neusmasker/ mondkapje KN95/FFP2 120,00
Meer info
Koop nu
50 stuks wegwerp mondkapje 50 stuks wegwerp mondkapje 4,95
Meer info
Koop nu
10x Mond-neusmasker/ mondkapje KN95/FFP2 10x Mond-neusmasker/ mondkapje KN95/FFP2 24,00
Meer info
Koop nu

3 typen mondmaskers

De Mondkapjeswinkel.nl biedt 3 typen mondmaskers: FFP2 Cup, FFP2/KN95 en 3-laags chirurgische mondkapjes type ll. De FFP2 mondkapjes zijn geschikt voor medische toepassingen. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, op OK’s en corona-afdelingen. De chirurgische mondkapjes type ll, ook wel niet-medische mondkapjes genoemd, voorkomen dat andere mensen besmet raken met het coronavirus. Deze zijn uitermate geschikt voor het OV, een bezoek aan winkels of niet-medische beroepen. Al onze mondkapjes zijn voorzien van een CE-keurmerk en getest door medisch laboratorium Greencycle. De specificaties van de verschillende mondkapjes vindt u op de productpagina’s. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

De Mondkapjeswinkel.com vindt het belangrijk dat mondkapjes betaalbaar zijn en blijven voor bedrijven en particulieren. Daarom koopt u mondkapjes bij ons voor een eerlijke prijs.

KN95/FFP2 mondkapjes € 2,40 per stuk, vanaf 10 stuks
KN95/FFP2 mondkapjes € 1,95 per stuk, vanaf 1.000 stuks

FFP2-CUP mondkapje € 2,95 per stuk, vanaf 20 stuks
FFP2-CUP mondkapje € 2,75 per stuk, vanaf 1.000 stuks

OV-Mondkapjes € 0,48 per stuk, vanaf 20 stuks
OV-Mondkapjes € 0,39 per stuk, vanaf 5.000 stuks