Naar boven

Casio horloges

(88) (88 artikelen)
Kish.nl heeft de grootste collectie Casio horloges van Nederland. Service: Casio horloge inkorten. Met maar liefst keuze uit 1500+ modellen hebben wij altijd wel een mooie Casio voor jou. Wil je al onze Casio horloges graag live bekijken? Kom dan langs in ons Experience Center waar de horloges letterlijk om je heen hangen. Er zijn al Casio horloges leverbaar vanaf 17,50 euro. Liever een Casio horloge met meer mogelijkheden dan hebben wij een uitgebreide collectie Pro-Trek horloges met o.a. thermo- en hoogtemeter of de onverwoestbare G-Shock horloges. Al ruim 16 jaar verkopen wij Casio horloges uiteenlopend van €17 tot €2500.
Sorteren
Casio Collection LRW-200HS-2EVEF Casio Collection LRW-200HS-2EVEF 29,90
Meer info
Koop nu
Casio Collection LRW-200HS-7EVEF Casio Collection LRW-200HS-7EVEF 29,90
Meer info
Koop nu
Casio Collection LRW-200HS-4EVEF Casio Collection LRW-200HS-4EVEF 29,90
Meer info
Koop nu
Casio horlogebanden online kopen - morgen in huis

Casio horloges

Casio horloge

Casio horloges bestelt u natuurlijk goedkoop bij Kish.nl. Het Japanse merk Casio werd opgericht in 1946. Kashio Seisakujo, grondlegger van het bedrijf, begon zijn business in Tokyo. Onder de naam CASIOTRON bracht Casio in 1974 het eerste polshorloge met digitaal display op de markt. Een mijlpaal in de geschiedenis van de horloges! Tot op heden blijft Casio innoveren. Ruim 800 modellen de grooste Casio leverancier van Europa. Wereldwijd zijn Casio-horloges de meest gedragen horloges. Kish.nl heeft meer dan 900 modellen op voorraad. Vanwege de talloze functies zijn Casio’s bruikbaar in allerlei situaties. Denk aan een radiografisch horloge of een Casio met thermometer, kompas of pedometer. Ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is een uniek kenmerk van Casio. Of je nu een model van € 29,95 of € 250,- kiest, je horloge gaat gegarandeerd jarenlang mee. Casio voor dames en heren. Voor zowel dames als heren biedt Kish.nl een uitgebreide collectie Casio-modellen. Van G-shock, Sport Pro Trek, en Collection, tot Casio Edifice en Wave Ceptor. Onder dames is vooral de Baby-G erg populair. Ook limited editions behoren tot ons assortiment. Staat de Casio die jij zoekt niet op Kish.nl? Neem dan gerust contact met ons op.

Weekelijks komen er nieuwe Casio horloges bij van o.a. G-Shock, Baby-G of Pro-Trek series maar ook uit de betaalbare Casio Collection serie.