Naar boven

Shop ruim 5.000 horloges in de buurt van Nijverdal

Van Nijverdal naar Zenderen in slechts 21 minuten - via de welbekende N35 en A35 arriveer je met ca. 20 minuten in het grootste horloge walhalla van Nederland, beter bekend als het Kish.nl - horloge Experience Center. Een beleving is het zeker. In onze ruime horlogewinkel vind je tal van bekende horlogemerken in hangende vitrines. De horloges hangen letterlijk om je heen. In de winkel showen we de meest nieuwe en meestgewilde modellen, maar niet alles kunnen we in onze vitrines plaatsen. De collectie van Kish.nl telt ruim 5.000 horloges. Heb jij online een horloge gezien? Dan kunnen we deze wel direct voor je ophalen uit ons magazijn. Ons team staat enthousiast voor je klaar.

Kish.nl is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
Je parkeert GRATIS
Je stapt voor de deur uit met het openbaar vervoer
Het horloge kun je direct meenemenKISH.NL - HORLOGES IN ZENDEREN

BEZOEKADRES
Hoofdstraat 38, 7625PE ZENDEREN(ov)

CONTACTINFORMATIE
T. 0546 - 56 17 28
E. info@kish.nlOPENINGSTIJDEN
Maandag 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
 

✓ Makkelijk bereikbaar

✓ 5.000+ horloges op voorraad

✓ Direct afhalen

 

HORLOGE EXPERIENCE CENTER ZENDEREN (ov)

 Rolstoelvriendelijk
✓ Toiletten
Gratis koffie en thee
✓ Voetbaltafel
✓ Honden zijn welkom
✓ Relaxruimte
✓ Gratis wifi
Instore tablet

Kom jij uit de buurt van Nijverdal en zoek je een nieuw horloge, smartwatch of wil je je horloge laten repareren? Bezoek Kish.nl. In Zenderen staat het grootste horloge Experience Center van Nederland en vanuit Nijverdal ben je slechts 21 minuten onderweg. Je parkeert gratis op ons terrein en bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee in ons café. In ons gezellige café kun je even plaatsnemen, of je bekijkt alvast de mooiste horloges in onze hangende vitrines. In onze winkel hangt ook een groot scherm waarop je onze webshop met producten en informatie kunt bekijken. Dé gids naar het juiste product. Vul jouw wensen in en kom terecht bij dat ene juiste product. Ligt deze niet in de vitrine? Dan zal een van onze enthousiaste medewerkers het model vanuit ons magazijn voor je ophalen.

Wij bieden een keuze van 5.000+ (sport)horloges en smartwatches en hebben voor ieder wat wils. Je vindt meer dan 50 trendy horlogemerken, vrijwel in iedere prijsklasse. Zoek je bijvoorbeeld een leuk horloge voor kinderen? De collectie van Kish.nl telt wel 200+ modellen. Je vindt opvallend gekleurde kinderhorloges met wijzers, stoere digitale horloges voor jongens of onverwoestbare horloges voor de ravotten.

De kinderhorloges van Ice-Watch zijn bijvoorbeeld goed om te leren klokkijken. Op deze leuke en opvallend gekleurde horloges zijn naast de uren ook de minuten weergegeven. Zo kun je makkelijk de tijd leren aflezen. De digitale kinderhorloges van Casio daarentegen zien er stoer uit en hebben vaak ook een alarmfunctie. Dit alarm kun je bijvoobeeld instellen zodat je kind weet wanneer deze naar huis moet.

Nadat je een leuk horloge hebt gevonden, kunnen de kinderen nog even lekker uitrazen in de binnenspeeltuin van Kids City in Borne. Kids City is de leukste én spannendste plek om gezellig te eten en je flink uit te leven… Spelen, rennen, springen en ravotten in de mega binnenspeeltuin van maar liefst 3 verdiepingen. Aye Aye landrot - beleef het piratenavontuur... 🏴‍☠️

SERVICE

 


CUSTOMER SERVICE & CARE

Service staat bij ons voorop. Wij zien graag iedere klant met een tevreden lach naar buiten gaan. Of het nou gaat om een reparatie van je horloge of een instelling. Je bent altijd welkom in het Experience Center van Kish.nl. Ons team is gespecialiseerd in vrijwel alle (traditionele)horloges en smartwatches. Krijg jij geen verbinding met je smartwatch, of krijg jij de tijd niet goed op je G-Shock? Bel of bezoek ons. In de meeste gevallen sta je binnen enkele minuten weer buiten. Lisette helpt je bij het instellen en verbinden van je WearOS smartwatch in combinatie met iPhone, Annemiek is gespecialiseerd in Samsung smartwatches en Vanity zet jouw G-Shock in no-time weer op tijd ;-)

Je bezoekt ons Experience Center van maandag t/m vrijdag van 9.30-18.00h. Wij helpen je graag. Ben je niet in de buurt? Je kunt ook mailen naar info@kish.nl of bellen naar 0546 - 56 17 28.