Naar boven

Sporthorloges in de buurt van Oldenzaal

Komt de naam Kish.nl jou als Oldenzaler bekend voor? Dat kan! Onze winkel is gevestigd geweest aan de Deurningerstraat. Om onze klanten een nóg ruimere collectie te kunnen aanbieden is onze winkel verhuisd naar Zenderen, waar een heus Experience Center met meer dan 5000 horloges bevind. Ligt Zenderen in de buurt van Oldenzaal - Boeskoolstad? Jazeker. In slechts een kleine 20 minuten rijd je je auto op de parkeerplaats van Kish.nl. Je parkeert op locatie, geheel gratis. Bezoek het unieke Experience Center van Kish.nl | horloges en SportvoedingWebshop.com. Beleef 25.000+ horlogebandjes en 5.000+ horloges, hangend in vitrines of aan onze unieke horlogebandenwand. Je bereikt het mooie Zenderen via de A1. De gehele route is tolvrij ;-) Bij binnenkomst pak je gelijk één van de lekkerste koffie's van Den Leeuw.

Kish.nl is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
Je parkeert GRATIS
Onze horlogemakers stellen jouw horloge in en maken deze op maat (kosteloos!)
Het horloge kun je direct meenemen in ons unieke geschenkblik!KISH.NL - HORLOGES IN ZENDEREN

BEZOEKADRES
Hoofdstraat 38, 7625PE ZENDEREN(ov)

CONTACTINFORMATIE
T. 0546 - 56 17 28
E. info@kish.nlOPENINGSTIJDEN
Maandag 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
 

✓ Makkelijk bereikbaar

✓ 5.000+ horloges op voorraad

✓ Direct afhalen

 

HORLOGE EXPERIENCE CENTER ZENDEREN (ov)

 Rolstoelvriendelijk
✓ Toiletten
Gratis koffie en thee
✓ Voetbaltafel
✓ Honden zijn welkom
✓ Relaxruimte
✓ Gratis wifi
Instore tablet

Ben jij een sportieve Oldenzaler met een sportwatch? Vind alle onderdelen voor jouw sporthorloge bij Kish.nl & Horlogeband.com. Sporthorlogebanden, accu's, opladers, screenprotectors en stofpluggen, we hebben het allemaal. Naast de universele onderdelen voor bijvoorbeeld Garmin, Suunto, Apple, Polar en Fitbit vind je ook volledige, originele sporthorloges van de betere merken. Garmin, Coros, Wahoo en Samsung!Het assortiment is heel divers en bevat sporthorloges met een hartslagmeter, accelerometer, contactloos betalen, oximeter(bloedzuurstof) en bevatten eigenlijk alle sensoren die je kunt verzinnen. Ons gedreven personeel test ieder nieuw model zowel met iPhone als Android en wij kunnen verheugd melden dat tot nu toe alle sporthorloges in onze collectie met beide compatible zijn.

Wij bieden een keuze van 5.000+ (sport)horloges en smartwatches en hebben voor ieder wat wils. Je vindt meer dan 50 trendy horlogemerken, vrijwel in iedere prijsklasse. Kom gezellig langs. De koffie staat voor je klaar.

SERVICE

 


CUSTOMER SERVICE & CARE

Service staat bij ons voorop. Wij zien graag iedere klant met een tevreden lach naar buiten gaan. Of het nou gaat om een reparatie van je horloge of een instelling. Je bent altijd welkom in het Experience Center van Kish.nl. Ons team is gespecialiseerd in vrijwel alle (traditionele)horloges en smartwatches. Krijg jij geen verbinding met je smartwatch, of krijg jij de tijd niet goed op je G-Shock? Bel of bezoek ons. In de meeste gevallen sta je binnen enkele minuten weer buiten. Lisette helpt je bij het instellen en verbinden van je WearOS smartwatch in combinatie met iPhone, Annemiek is gespecialiseerd in Samsung smartwatches en Vanity zet jouw G-Shock in no-time weer op tijd ;-)

Je bezoekt ons Experience Center van maandag t/m vrijdag van 9.30-18.00h. Wij helpen je graag. Ben je niet in de buurt? Je kunt ook mailen naar info@kish.nl of bellen naar 0546 - 56 17 28.