Naar boven

Shop 5000+ horloges in de buurt van Utrecht

Op een kleine 1,2 uur rijden vind je het allergrootste horloge en smartwatch Experience Center van de Benelux. In dit fantastische center hangen de (smart)horloges letterlijk om je heen. Je kunt hier alle horloges én smartwatches live testen en ons team staat graag voor je klaar. Maak kennis met het Kish.nl Experience Center in Zenderen!


Wij zijn bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer
Je parkeert GRATIS
Maak er een dagje uit van met leuke activiteiten in de omgeving
KISH.NL IN ZENDEREN

BEZOEKADRES
Hoofdstraat 38, 7625PE ZENDEREN(ov)

CONTACTINFORMATIE
T. 0546 - 56 17 28
E. info@kish.nlOPENINGSTIJDEN
Maandag 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag 9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
 

✓ Makkelijk bereikbaar

✓ 5.000+ horloges op voorraad

✓ Direct afhalen

 

EXPERIENCE CENTER ZENDEREN (ov)

 Rolstoelvriendelijk
✓ Toiletten
Gratis koffie en thee
✓ Voetbaltafel
✓ Honden zijn welkom
✓ Relaxruimte
✓ Gratis wifi
Instore tablet

Zenderen ligt vanuit omgeving Utrecht niet naast de deur, maar daarom hoef je een bezoek aan de grootste horlogewinkel niet te laten. Wat is er nou leuker dan een dagje uit? Even weg uit de dagelijkse drukte. In de buurt van Zenderen zijn tal van leuke wandelingen of steden te bezoeken. Wandel bijvoorbeeld door het platteland rondom Borne, of wandel van Hengelo naar Oldenzaal en geniet van het prachtige buitengebied. Ga je liever een dagje shoppen? Dan adviseren wij Enschede op een klein half uurtje rijden.

Wil jij een unieke ervaring? Dan ben je vanuit Utrecht ongeveer 1,5 uur onderweg naar ons fantastische Experience Center. Een bezoek aan Kish.nl is het helemaal waard. Naast 5.000+ horloges en 15.000+ horlogebandjes hebben we ook heel goede koffie. Alle online horloges zijn te bezichtigen in onze unieke horlogewinkel. Ben je op zoek naar een speciaal horloge of smartwatch? Pick us! Naast een hele grote collectie merkhorloges, hebben wij ook daadwerkelijk kennis van de horloges en smartwatches.

SERVICE

 


SMARTWATCHES

Beleef 5.000+ horloges en smartwatches tijdens jouw bezoek aan het Kish.nl horloge Experience Center. Ons jonge team test iedere smartwatch en kan jou precies uitleggen wat je wel én niet met de smartwatch kunt. Samen met jou vinden wij jouw match made in heaven-smartwatch.

Wil je een gezondere leefstijl, je sportprestaties bij houden of wil je juist een coole gadget om je pols die je kunt customizen? Jij vraagt, wij adviseren. Je vindt onder andere Fossil smartwatches, Samsung Galaxy watches en WearOS smartwatches van Diesel, Skagen, Casio Pro Trek en Michael Kors.

#UTURNYOURWATCH: wij vinden het belangrijk dat jij alles aan jouw smartwatch leuk vindt. Niet alleen de functies, maar ook de looks. Vind je het horlogebandje aan de smartwatch niet mooi, of lijkt je deze niet fijn? Met een keuze van ruim 25.000 horlogebandjes vind je zeker iets dat bij je past. Wij ruilen de horlogeband voor je om en maken jouw slimme horloge precies zoals jij dat wilt.