Naar boven

Garmin Forerunner 645 horlogeband

Horlogebanden voor de Garmin Forerunner 645. Hardlopen, fietsen of toch zwemmen? Je wil voor elke sport optimaal kunnen presteren, vervang dan niet te laat jouw horlogeband.
Bij een klein haarscheurtje is de kans al groot dat jij jouw horloge verliest. Vervang daarom jouw versleten horlogeband direct, zodat jij optimaal kan blijven presteren.

Garmin Forerunner 645 horlogebanden

Siliconen horlogebanden zijn perfect voor hardlopen, zwemmen, fietsen etc. Dit doordat het zachte siliconen ervoor zorgt dat je geen schuurplekken krijgt door het transpireren. Ook is een siliconen horlogeband waterdicht, waardoor hij beter bestand is tegen transpireren of water. Kish.nl is dé specialist in sport horlogebanden en met name Garmin horlogebanden. Staat jou Garmin horloge er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jou alles vertellen over de Garmin horlogebanden.

De Garmin Forerunner 645 horlogebanden zijn 20mm breed en passend aan meerdere modellen. Heb jij één van onderstaande modellen? Dan is ook deze horlogeband geschikt voor jou!
Forerunner 645, Forerunner 245, Approach S40, Vivoactive 3, Vivomove, Vivomove HR, Vivomove 3 en Venu.