Naar boven

Garmin Forerunner 735Xt horlogebanden

Universele horlogebanden voor de Garmin Forerunner 735XT. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat je er tijdens het sporten geen last van hebt. Het horlogebandje is waterdicht, wat super handig is tijdens het sporten. Ga jij door de modder? Geen probleem, spoel het horlogebandje na het sporten gewoon af met een beetje water.Elke horlogeband wordt met reserveschroeven en een setje schroevendraaiers. De bandjes zijn niet-origineel, maar wel door ons getest en 100% goed bevonden.
Garmin Forerunner 735XT oplaadkabel Garmin Forerunner 735XT oplaadkabel 17,95
Meer info
Koop nu
Garmin horlogebanden online kopen - morgen in huis

Garmin Forerunner 735XT horlogebanden

Heb jij een Garmin horlogeband en is deze toe aan vervanging? Kish.nl heeft de grootste collectie Garmin horlogebanden. Zo is er voor bijna iedereen een nieuwe horlogeband te verkrijgen. Garmin Forerunner 735XT horlogebanden zijn uitermate geschikt voor meerdere sportactiviteiten bijv. hardlopen, fietsen of zwemmen.
Staat jouw horloge er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u verder.


De Garmin Forerunner 735XT horlogebanden zijn 15mm breed  bij de aanzet en is passend aan meerdere modellen. Heb jij één van onderstaande modellen? Dan is ook deze horlogeband geschikt voor jou! Forerunner 230, 235, 630, 220, 620, 735XT, Approach S20, Approach S5 Golf, Approach S6 Golf en de Forerunner 25.