Naar boven

Garmin Forerunner 945 horlogebanden

Horlogebanden voor de Garmin Forerunner 945. Train jij voor een triatlon, marathon of misschien een mudrun? Dan is dit het horlogebandje die jij zoekt! Deze horlogeband word bevestigd met schroeven. Hierdoor kan je jouw horlogeband tijdens extreme uitdagingen niet verliezen. Het horlogebandje is waterdicht en kan tegen een stootje. Ga vol vertrouwen van start bij jouw sportieve uitdaging met deze siliconen horlogeband voor o.a. de Garmin Forerunner 945.

Garmin Forerunner 945 horlogebanden

Ga elke uitdaging aan met onze siliconen horlogebanden voor Garmin horloges. Op Kish.nl vind je de grootste collectie Garmin horlogebanden. Sta jij op het punt om van start te gaan bij een marathon, triatlon of een andere extreme uitdaging? Dan is een extra of een horlogeband geen overbodige luxe. Deze horlogebandjes zijn waterdicht, waardoor het goed beschermt is tegen transpireren, modder of een flinke regenbui.

Deze Garmin horlogeband is geschikt voor de Garmin Forerunner 945, Forerunner 935, Fenix 5, Fenix 6, Approach S60, Quatix 5 en de Quatix 6.